DENIP 2013 a l’IPM!

Photobucket

Avui 30 de gener celebrem un any més el dia escolar de la pau i la no violència. La Valèria, que avui celebra també el seu tretzè aniversari (per molts anys!), ens ha fet aquest fantàstic dibuix.

Tant els alumnes de llatí de l’ESO com els de Grec i de Llatí de batxillerat de l’institut Premià de Mar aniran completant al llarg del dia d’avui les seves diapositives en favor de la pau i que al final del dia publicarem aquí. Alhora els alumnes que portin un dibuix amb una frase en llatí i/o en grec, la Paula de primer de batxillerat, com en altres ocasions, serà l’encarregada de penjar-les al mural que ella mateixa enganxarà al passadís del primer pis del CF. Espero que la Yasmina ens continuï enviant més fotografies, com aquesta de preparació del mural que ahir a la nit va penjar al Facebook Fildelesclassiques Aracne.

Gaudiu del DENIP 2013. Que regni sempre la PAU i la concòrdia!

Sortim al mapa de DENIP 2013 de FundiPau!:


Mostra MAPA DENIP 2013 en un mapa més gran

73 thoughts on “DENIP 2013 a l’IPM!

 1. Mireia Abelaira

  Salve,
  Felicitats a tothom que va participar en una celebració tant important com es el dia de la pau, totes les postals amb el missatges estan molt ben fetes, m’agraden molt.
  Vale!

 2. Clàudia Cazaux Cuberas

  Xaipe!

  L’any passat vaig participar en aquest projecte DENIP aportant la frase Pax incipit cum risu de la Mare Teresa de Calcuta que significa La pau comença amb un somriure. Totes les diapositives dels meus companys de l’institut han quedat molt bé la veritat! Feliciter!

 3. Alexandre

  Salue,
  Felicitats a tots els que van participar a una celebració tant important com es el dia de la pau, totes les postals amb el missatges estan molt bé, i m’han agradat molt
  Uale!

 4. Judit Giménez

  Salue,
  Quins dibuixos més macos, n’hi ha de molt originals! Trobo que està molt bé fer aquesta mena d’activitats per despertar el nostre “jo artístic”. M’hagués agradat participar-hi o fer alguna tasca semblant més endavant. Felicitats pels dibuixos!

 5. Marta Gallardo

  Xaipe!

  Aquest tipus d’activitats són les que més m’agraden ja que són dinàmiques i útils. Felicitats a tots els participants!

 6. Nicole Narvaez

  salve!
  Felicitats a tots que han participat en la celebració d’un any més el dia escolar de la pau i la no violència.
  Aquest dia es molt important, no es pot oblidar d’un dia com aquet, llavors els alumnes l’ESO com els de Grec i de Llatí de batxillerat fan tot lo possible per que ens enrecorden amb dibuixos, etc.

  Vale

 7. Judith Martínez Barranco

  SALVE!
  felicitats a tots pel treball realitzat, totes les postals i els missatges que han volgut transmetre estàn molt bé.
  L’any passat vaig participar i vaig fer una postal amb el símbol de la pau i la paraula ”PAX” de colors.

  vale!

 8. Marina Cañas

  Moltes felicitats a tots! els dibuixos són molt macos! Un any mes que linstitut ha participat al dia escolar de la pau i la no violència. Aquestes activitats m’agraden molt ja que podem recordar a la gent el dia de la no violència.

  Vale!

 9. Abigail

  Molt bon treball !Moltes felicitats a tots per aquet treball!Els dibuixos están molt ben fets!!Es nota que li heu donat molta dedicació,ja que es un dia molt important!

 10. Rebeca Barroso

  Xaipete!! 🙂

  Moltes felicitats a tots els que han participat en aquest projecte, considero que han fet molt bon treball, ja que les postals estan molt ben fetes i són molt originals.

 11. Mireia Gil Tutusaus

  Xaipe

  Tots els dibuixos m’han agradat molt i sobretot per la idea de pau que aporten. Aquest tipus d’activitats són diferents i són molt interessants de fer. Felicitats per tots els que han participat m’han agradat molt.

 12. Dani

  Xaipe!

  Moltes felicitats per aquest gran treball en un dia tan especial i per els que han fet aquest treball. M’agradat molt ja que es molt original, jo no he participat mai però espero algun cop poder participar-hi per continuar fent un molts bons treballs per celebrar i reocrdar aquest dia.

 13. Camila Arigón

  Felicitats pels dibuixos!!! Són tots molt macos. La veritat és que el dia 30 de gener és un dia molt especial ja que se celebra el dia escolar de la pau i la no violència i s’ha de commemorar d’alguna manera, com aquets fantàstics dibuixos.

 14. Ana Mª Falcón Durán

  Salve!

  L’any passat vaig participar en aquesta activitat amb la meva companya Aina Barnat. Vaig fer dos dibuixos, un d’un colom i l’altre del signe de la pau. Aquestes activitats està molt bé que es facin, ja que fan que l’assignatura sigui més dinàmica. Per cert, felicitats als altres companys, ja que els seus dibuixos són molt bonics.

  Valete 🙂

 15. Imad

  Hola,

  Felicitats, un magnific treball i uns molt bonic dibuixos, n’hi ha de molt originals! Trobo que està molt bé fer Crec que aquesta mena d’activitats per despertar el nostre “jo artístic”, i semblant desde el meu punt de vista molt interesants i crec que tenen molta utilitat per a nosaltres. M’hagués agradat participarper tal de fer alguna activitat distreta i ultitària. Felicitats!

 16. David

  Moltes felicitats a tots els que han participat en la celebració d’un any més el dia escolar de la pau a sigut un treball molt original , treballat i molt bo. D’aquesta menera exprimim al maxim el nostre art i grec per barrejar-los. Moltes felicitats als que han treballat en aquest treball.

 17. alarioxtecblocs

  Xaipete!
  Per començar, vull valorar que els instituts donin importància a la pau, cosa que considero encertat i just, ja que és molt necessari educar la societat en els beneficis de la no violència. A més, vull felicitar els artistes, especialment la Valèria, que dia a dia em sorprèn amb el seu talent artístic, pels seus dibuixos.

 18. Ariadna Zarcos

  A l’institut que anava abans sempre feiem alguna cosa especial pel dia de la pau, i crec que és molt una molt bona activitat ja que s’ha de ensenyar als alumnes.
  Crec que aquest és un dia que s’hauria de donarli més importància i celebrar-lo més a l’institut.
  Els dibuixos molt ben fets! M’ha agradat molt el peace en un cercle negre.

 19. alvarez.raul

  Χαιρετε,
  Crec que és un dia per a recordar que hi ha més alternatives no violentes a l’hora de solucionar un conflicte, sigui internacional o no, al cap i a la fi tots els problemes entre dues entitats es poden resumir en poques paraules. M’han agradat els dibuixos, la veritat!

 20. marc-arquillo

  χαιρετε!
  En la meva opinió trobo que és important celebrar el dia mundial de la pau ja què ens ajuda a agafar consciència sobre l’importància d’aquesta, una pau que en molts paisos no hi es present i que tenim de preservar i difondre. Resumint, em sembla molt be aquesta activitat.

 21. Abril Ramos i Aran

  χαιρετε,

  Desde petita sempre m’ha agradat el dia de la Pau. Dona la casualitat que és el meu sant i per alguna raó sempre he trobat que celebrar el meu sant fent una celebració en contra de la violència és una forma bastant bonica. En moltes cultures la violència és acceptada i crec que hauriem d’agrair estar sans i estalvis ara per ara.

 22. Ariadna Ruiz

  Xairete!
  M’enrecordo que a la primària en la meva escola el dia de la pau es celebrava a lo gran, la veritat es que li donavem moltissima importància. La llàstima es que quan vaig entrar en la ESO, aquest dia ja no es celebrava i des de llavors que ja ni m’enrecordo del dia que es.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *