El Fil de les Clàssiques, “Buena PrácTICa 2.0 INTEF”

El Fil de les Clàssiques i  els seus blocs, així com el Fil Moodle, les clàssiques virtuals de l’institut Premià de Mar acabem de ser reconeguts com a Buena Práctica 2.0 per l’ Instituto Nacional de Tecnologías Educativas del Ministerio de Educación y de Formación del Profesorado dia 1 de febrer de 2013. L’enhorabona a  tots els filadors i filadores, aràcnids i aràcnides d’arreu que ho heu fet possible. Tot va comença com si res ara fa més de cinc anys, a finals del 2007, i hic et nunc El Fil ara és això i molt més. Per molts anys i endavant! FELICITER!

 

Clica damunt la imatge, hi trobaràs els enllaços!

 

12 thoughts on “El Fil de les Clàssiques, “Buena PrácTICa 2.0 INTEF”

 1. Ramon Torne

  Aquesta notícia és motiu de gran alegria. Enhorabona: és senyal d’anar per bon camí!

 2. Margalida Capellà Soler Post author

  Isabel, qué alegría si además es una acasión para saludarnos. Un fuerte abrazo y muchas gracias.

 3. Jordi

  Tots els qui sentim el món clàssic com una part important de la nostra vida hem d’estar contents amb aquest reconeixement. Felicitats, Lida i filadors d’arreu, i a seguir filant, navegant o prenent el camí que cadascú hagi decidit iniciar. Tots menen a Ítaca i plegats són de més bon fer. Ens veiem aviat!

 4. Margalida Capellà Soler Post author

  Fent camins plegats i amb molts braços per remar o per filar, a algun port de l’illa arribarem! Fins dimarts, Jordi! Dimecres, potser també a la UAB!

 5. Pep

  Enhorabona Margalida, per la feinada que fas, les ganes que hi poses i per aquest reconeixement ben merescut. Aferrada forta!

 6. Margalida Capellà Soler Post author

  Moltes gràcies, Pep! Ses notícies volen i fins i tot arriben a sa roqueta! Fins ben aviat i enhorabona pel bloc! M’ha agradat ben molt!

 7. Los sueños de Hermes

  “Y como las celebraciones no vienen solas, al llegar al Olimpo me he encontrado a todos los dioses en asamblea para festejar junto a todos los arácnidos el premio obtenido a la “Buena Práctica 2.0”.

 8. Margalida Capellà Soler Post author

  Moltíssimes gràcies, Hermes, per felicitar la feina aràcnida en aquest món 2.0! Discipuli discipulaeque, en podeu estar ben contents i per duplicat!

 9. Uxue Avilés

  Salve!!

  El blog ha anat creixent poc a poc i finalment ha quedat ple d’informació, de comentaris, d’experiències, de cultura, de premis, de tot el que es pugui trobar… Cada cop s’ha anat ampliant i finalment també trobem d’aquesta informació al Facebook, Twitter… Estic orgullosa d’haver omplert una petita part del blog. Felicitats Lida.

  Vale!!

 10. Pingback: Anònim

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *