Ovidii Ars Amatoria

Tal com ja es va anunciar a Noves lectures a 2n de llatí! i després d’haver llegit la introducció sobre la vida i obra d’Ovidi i haver respost el Responde Latine, avui hem començat a última hora de la tarda el nostre art d’estimar per enfilar el gust per llegir en llatí. Gràcies a Lingua Latina per se illustrata teniu aquí les primeres pàgines. Què n’opineu? Us agradarà endinsar-vos en l’obra que portà a l’exili Ovidi i en l’últim treball didàctic del professor Hans H. Ørberg:

53 thoughts on “Ovidii Ars Amatoria

  1. Pingback: La pervivència dels gèneres literaris grecs en la literatura occidental | Literatura grega a escena

  2. Pingback: De Ovidio poeta | El Fil de les Clàssiques

  3. Pingback: Kahoot: Ars amandi d’Ovidi | Aracne fila i fila

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *