Talkingabout Clàssiques d’ara

El títol de l’apunt no és meu. És de Ricart Espelt i de Gemma Urgell que han obert una secció Talkingabout en els seus respectius blogs en què entrevisten gent que ha incorporat la xarxa a les seves feines. A través d’Internet, concretament a través d’un e-mail a Chiron, es van posar en contacte amb mi i em van entrevistar aquest dimecres a la facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona on acabava de participar en l’escola d’estiu a De professió grecoromans amb una xerrada sobre la meva experiència a INTERNET (EL Fil de les Clàssiques, Aracne fila i fila, Chiron…) i recursos TIC a la xarxa.

En Ricart i la Gemma em van entrevistar (a les tres i sense dinar!); bé més aviat  va ser una conversa molt agradable. Feina degueren tenir per reduir la gravació! Aquí us la deixo (no us perdeu el final en què han tingut el detall d’incorporar el rap de l’Uri, quina alegria!)  i també els seus interessants articles sobre la nostra xerrada a   ricard espelt-thepateishot  i  Viniesfera:       

                   

10 thoughts on “Talkingabout Clàssiques d’ara

 1. Ramon Torné Teixidó

  Té molt mèrit l’entrevista i la difusió però si els mandataris ens fessin una mica de cas les lleis, decrets i ordres no serien les que han promulgat.

 2. Margalida Capellà Soler Post author

  Moltes gràcies, Ramon, moltes gràcies, Jordi!

  Jordi, has vist l’article de Kavafis cantat amb mots de Riba?

  Ramon, cal continuar demostrant que des de les clàssiques també fem molt per a l’educació dels futurs ciutadans. Fixa’t, avui, com bé saps fa cinquanta anys de la mort de Carles Riba i si no fos pels apunts dels bloguers <a href=”a href=”“> “>què ha sortit a la premsa? què han fet les institucions? Potser si a les aules haguessin après a entendre i a estimar l’obra ribiana ara li retrien homenatge. Per recollir, benvolgut Ramon, cal sembrar i en l’educació hi ha un tresor, com en la vinya d’aquella faula isòpica que bé recordes i fins i tot en grec, nosaltres amb relles i arpiots l’aconseguiren o almenys jo ho intento i sé que tu també.

 3. Oriol García

  Tot i que sigui estiu, estic aqui al blog present! jajajaja, molt molt molt interesant l’entrvista, poques professores hi ha com aquestes! Aquest any Batx mes comantaris, mes articles i molta mes cosa per veure i apredre!!

 4. Margalida Capellà Soler Post author

  He, Uri! Com va l’estiu? i l’anglès? Has vist com triomfa el rap! Moltes gràcies per tot i especiament per les ganes i la il·lusió en reprendre el nostre projecte d’aprendre tots junts. Molt bon estiu i ens veiem a la xarxa!

 5. Ana

  Por fin he podido ver el vídeo. Enhorabuena, Margalida, me ha encantado la entrevista, se te ve tan cercana y transmites tanta cordialidad que es imposible no seguir tu ejemplo. Eso sí que es hacer campaña, de la mejor. Con profesoras como tú, nuestras materias tienen muchísimo futuro. Ojalá llegara a muchos más compañeros el entusiasmo que transmites, es revitalizante.
  PS: El rap de Uri es, sin ninguna duda, el colofón perfecto.

 6. Margalida Capellà Soler Post author

  Muchas gracias, Ana; pero cuando una cree en la causa, como tú y los compañeros de Chiron, y tiene buenos maestros, como vosotros, es fácil hacer relucir lo que tenemos entre manos y entre todos lo conseguiremos. Uri está contentísimo y yo aún más. ¡Feliz verano, Ana!

 7. Anna Salas Tarré

  M’ha encantat aquest article, com has parlat, com anaves de maca no? Era a l’estiu?????
  I sobretot també el detall del rap de l’Uri al final del video!
  Felicitats als entrevistadors per aquest gran video!
  Moltes gràcies Margalida per confiar sempre amb nosaltres i per facilitar-nos tantes ajudes a l’hora d’aprendre coses noves!
  Veig que avui ja has penjat un ltre article, fins i tot els dissabtes! Descansa dona descansaaaa!
  Un petó molt fort i molt bon cap de setmana!

 8. Margalida Capellà Soler Post author

  Moltes gràcies, Anna! Ja has vist que fins i tot al juliol penso en vosaltres i m’entrevisten per la nostra feina al bloc! Molt bon cap de setmana!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *