Carles Riba, també trià LLETRES!

Ens acostem al cinquantè aniversari de la mort de Carles Riba (1893-1959). Joan Puigmalet que vaig tenir la sort de conèixer a Premis Blocs Catalunya, guanyador en la categoria de Societat 2008, ens ha deixat un comentari al nostre apunt Carles Riba, tot animant-nos a seguir la seva crida del seu Gazophylacium: Diumenge arRIBArà.
Posem, doncs, fil a l’agulla i recuperem un programa d’Iniciatives Àudio-visuals S.A. de 1993 en què coneixerem un Riba poeta, traductor i crític literari. En definitiva, un escriptor de cap a peus, pont d’unió entre Grècia i Catalunya.
Per cert, va triar lletres!

Edu3.cat

P.D.:
Edu3.cat

5 thoughts on “Carles Riba, també trià LLETRES!

 1. Margalida Capellà Soler Post author

  Gràcies per la puntualització, Joan. Celebro igualment la idea. He fet un tomb pel Diari d’un llibre vell i hi tornaré sovint. Fins diumenge!

 2. Margalida Capellà Soler Post author

  Amb molta il·lusió acabo de llegir avui, cinquantè centenari de la mort de Carles Riba, que aquest humil article apareix citat a WilaWeb lletres entre els blogs que han parlat de l’insigne escriptor a la xarxa: http://www.vilaweb.cat/www/noticia?p_idcmp=3607986
  Precisament avui he fet dos apunts més, seguint la crida del bloc Diari d’un llibre vell, convidada per Joan Puigmalet, Diumenge arRIBArà:
  Carles Riba, pont ferm de Grècia a Catalunya
  Kavafis cantat amb mots de Riba
  i a Aracne fila i fila, el nostre bloc obert a la col·laboració en clàssiques, s’ha recordat el Riba dels contes juvenils amb Set Joans de Carles Riba.

 3. Pingback: Carles Riba — 50 anys | Diari d’un llibre vell

 4. Pingback: Carles Riba, pont ferm de Grècia a Catalunya | El Fil de les Clàssiques

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *