Gladiador, el vídeo motivacional

Mercè Otero m’ha donat a conèixer un vídeo motivacional d’autoajuda, de fa uns quants anys, amb imatges de la pel·lícula Gladiator. Lluny de criticar els artífexs del vídeo de Gladiator que van visionar els jugadors del Barça abans de guanyar la 3a Champions, em pot servir per motivar-vos en aquest final de curs: força per a la selectivitat, força per als exàmens de primer de batxillerat de la setmana vinent, força pel projecte de recerca de quart, força pel crèdit de síntesi.

Ànims, campions i campiones, i endavant que aquest curs ja s’acaba! Persevera, per severa, per se vera!

13 thoughts on “Gladiador, el vídeo motivacional

 1. Anna Salas Tarré

  No puc parar de mirar el video, la música, les frases, QUINES FRASES MÉS SAVIES!
  Suposo que apart de motivar també dóna que pensar i veure que la vida és realment una lluita constant, i cada batalla guanyada és un orgull i un elogi propi per a veure que poc a poc podem anar superant obstacles i anar creixent i fent-nos més forts a nosaltres mateixos i arribar a propòsits, objectius, arribar a metes que ens haviem proposat…
  Per exemple primer de batxillerat, fa res deia, ”tot just començo, potser repeteixo i em va fatal, potser hem canso…” encara no està tot clar ni se sap si passem o no passem de curs, però hem anat creixent poc a poc un curs més i hem anat adquirint coses, hem anat aprenen a lluitar i aprenen a ser persones madures. Hem patit i esperem que el nostre esforç sigui valorat i es vegi reflectit a les notes finals.
  I així és amb tot, també hauriem de donar les gràcies per a poguer viure i poguer anar superant aquests obstacles i conseguint coses…
  Molt bon video, molt bon article.
  Ara estic filosòfica a aquestes hores… jajaja 😀

 2. Sònia

  Ànims que no falta res! I després vacances.

  Margalida! ja t’esperem per l’illa!

 3. Margalida Capellà Soler Post author

  Quina alegria llegir-te, Sònia!
  Anna, veig que el vídeo t’ha afectat! Serà cert, doncs, que motiva!

 4. pol nóbrega

  aquesta cançó em posa la pell de gallina!!! trobo que es molt bona

 5. fatima

  HOLA Lida i amb aquest Hola et dic adeu i bones vacances espero que tot et vagi be i sobre tot espero un altre any amb tu vinga adeu amb aquest ola

 6. Anna Salas Tarré

  Margalida, bon diumenge i bon dia del meu cumple jajajaja
  Estic intentant mirar les notes e l’exàmen de llatí que vas dir que les posaries al bloc a l’apartat d’avaluació i no em surt. Saps què he de fer? Les has penjat? Un petó i acava de passar un bon cap de setmana.

 7. honestas

  Però de debó cap docent que digui la veritat pot estar d´acord amb tot allò del persevera, per severa, per se vera a la ESO? Però si el difícil és suspendre, amb tantes recuperacions!!! Els alumnes saben que la ESO és molt, massa fàcil d´aprovar, i així arriben a batxillerat. Dexem-nos d´hipocresies i de discursos políticament molt correctes, home, que ja n´hi ha prou!!!

 8. Margalida Capellà Soler Post author

  En cap moment, Honestas, em refereixo al Persevera, per severa, per se vera (divisa d’una companyia ferroviària anglesa) per a aprovar l’ESO ni a l’exposició itinerant, però sí per afrontar un projecte de recerca que avui comencem sense saber què fer ( a mi m’ha tocat un grup) i dilluns han de lliurar. Difícil començar i acabar una recerca amb una setmana i a més que sigui en grup i original amb la base que tenen.A mi em caldrà molt el Persevera, per severa, per se vera si vull arribar a finals de curs tot i que el tenim a la cantonada; encara tinc avui classes de preparació de les PAU, i tota la semana guàrdia de crèdit de síntesi i exàmens de tercera avaluació de llatí i de grec de batxillerat. L’article no crec que sigui políticament correcte sinó més aviat pretén animar els meus almnes ja cansats i amb una pila de coses encara per fer.La Cultura clàssica no té cap paper en l’avaluació de l’ESO i d’això ningú no se’n queixa perquè l’avaluació de l’ESO és el que és.

 9. Margalida Capellà Soler Post author

  ELS ALUMNES DE LLATÍ JA TENIU LES NOTES DE L’EXAMEN A LA PESTANYA: AVALUACIó.

 10. xavi martin

  lida el treball que tinc que fe, el puc fer sobre licaon o el tinc que fer de una altra narracio?

 11. Margalida Capellà Soler Post author

  Xavi,pot ser sobre qualsevol metamorfosi de Narracions de mites clàssics.

 12. Pingback: Luna Llena

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *