Quid Roma est?

Per començar us recomano que mireu aquest vídeo:

Després estudiarem la història de Roma, des de l’arribada d’Eneas al Laci fins a la caiguda de l’Imperi romà d’occident, a través de la visió que ens n’ha volgut donar el cinema.

54 thoughts on “Quid Roma est?

  1. Andrea Gómez

    Salve!
    Hablar de Roma es hablar de expansión territorial, de conquistas, la expansión de su cultura, sus monumentos dignos de imitar, aparte de su mítico origen. Es el imperio más poderoso que ha conocido el mundo.
    Vale!

  2. ari vila

    Salve!
    De Roma hi ha moltes coses a admirar, com les seves perfectes escultures, edificis, obres d’art… Roma junt amb Grècia ens va donar moltes de les nostra cultura, creences, mites… I tindríem que estar agraïts per totes aquestes coses que ens han donat. En aquest vídeo podem veure moltes de les obres d’art amb el que els romans van ser tan perfeccionistes.
    Vale!

  3. Robert Cepeda

    Salve!
    Roma sense cap dubte va ser l’epicentre del mon durant molt de temps ja que no hi ha hagut cap civilització que s’hagi expansionat amb tanta eficàcia, de Roma es poden admirar moltes de les obres d’art i edificacions magnifiques que encara conservem algunes, també a Roma va sorgir el llatí que va ser la llengua mare de moltes de les llengües que parlem actualment així que acabre dient que gracies a Roma estem com estem i som com som!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *