L’entrada al NaturalsOM del curs 08-09

cargol iniciLa pàgina d’inici del bloc NaturalsOM donava així la benvinguda el curs 08-09

La pàgina d’inici del bloc NaturalsOM donava així la benvinguda el curs 08-09…

Benvinguts i benvigudes:

Aquest bloc ha estat creat amb la intenció d’ajudar els estudiants de Ciències de la Naturalesa del CEPSA Oriol Martorell. cargol inici

Hi podreu trobar enllaços, apunts, problemes i articles que us poden ser d’utilitat a l’hora d’estudiar i de millorar o ampliar els apunts que preneu a l’aula.

També pot ajudar-vos a satisfer la infinita curiositat que mostreu a classe…

Esperem que us sigue de profit!..

2009 Any Darwin!

Conmemorem el bicentenari del naixement de Charles Darwin (el 12 de febrer) i el 150 aniversari (el 24 de novembre) de la publicació de “L’Origen de les Espècies. El títol sencer d’aquesta obra és en realitat: “Sobre l’Origen de les espècies a través de la selecció natural, o la preservació de les races afavorides en la lluita per la vida“.

Pot ser aquesta una bona excusa per conèixer més aprop aquest naturalista que va revolucionar el pensament científic amb les seves teories evolucionistes.

Tot i que no es deixen d’acumular proves que consoliden la teoria de l’Evolució, les teories creacionistes ( que ja haurien de ser enterrades per les evidències) resorgeixen aquests darrers anys.

Podem aprofitar la celebració d’aquests aniversaris per treure el debat sobre la taula.

Per començar…

2009 Any Darwin

Any Darwin a la Universitat de Barcelona

The complete work of Charles Darwin Online

Darwin, el padre de la Evolución

 

 

2009 Any de l’Astronomia !

La ciència està de celebracions, perquè també aquest any que comencem en farà 400 que Galileu Galilei va utilitzar per primera vegada el telescopi, que va permetre observacions que canviarien la nostra concepció de l’univers.

Serà una bona ocasió per aprofundir en coneixements sobre aquesta branca de la ciència perquè la ciutat, els museus, la xarxa…. s’ompliran d’activitats i propostes sobre Astronomia.

Per començar….

– Any Internacional de l’Astronomia 2009

Nostranau. Col·lecció de 150 episodis sobre els astres, l’espai i la seva exploració. Originalment, va ser un programa de televisió diari emès pel canal K3/33. És necessari tenir instal·lat el Real Player One

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *