13 thoughts on “1ESO

 1. alejandro martinez alum

  Aquesta información no es la que estaba buscan pero es molt interesants y hem pot servir en el futur y vuic donar la enorabona al creador d’aquesta pagina!!!

  Reply
 2. Sergi

  Mariona i tots els altres.
  Us he enviat un mail al gmail on us explico que no farem l’examen i només recollirem els apunts amb els dibuixos que hem estat fent. Ho sento.
  Per altra banda tindré en compte aquells que heu estat participant en l’elaboració de la biografia de Louis Pasteur. Només queda un apartat i ho tindrem acabat. Vinga animeu-vos. Qui aporti ara informació per acabar-ho tindrà premi.
  Sergi

  Reply
  1. Míriam Redondo DíazMíriam Post author

   Hola, primer.
   El Sergi m’ha fet saber que us enviarà (si no ho ha fet ja) un mail amb les “instruccions”…
   Míriam

   Reply
 3. sellua

  Melanopsis tricarinata
  Hi ha sis espècies totalment aquàtiques, entre elles, tres cargols. Un d’aquests cargols, de l’espècie “Melanopsis tricarinata”, es troba principalment als ullals del delta de l’Ebre i és endèmic de zones humides del Mediterrani occidental. Potser encara passaran dos anys abans que aquests animalons estiguin legalment protegits. Mentre dura el procés legal, la Generalitat començarà estudis preliminars per saber on són i quants n’hi ha, d’aquests animals aquàtics.

  Reply
 4. Alex Forner

  Sergi penja el video tant xulo de la cèl·lula siusplau.
  Penja el de música i el de expllicacions tots dos aixi quan agem entès les explicacions podrem veure el dideo amb música.

  Mersi!!!!

  Alex

  Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *