Margalida Capellà, professora: ‘Ja no podem ensenyar com ho fèiem abans’ | Romanorum Vita | Una història de Roma

Parlem amb Margalida Capellà Soler, professora de Clàssiques a l’institut IPM de Premià de Mar (Barcelona). Autora, juntament amb els seus alumnes, d’una vintena de blogs sobre història, grec i llatí.

Origen: Margalida Capellà, professora: ‘Ja no podem ensenyar com ho fèiem abans’ | Romanorum Vita | Una història de Roma

MargalidaCapellaRomanorumVita

L’entrevista en castellà

3 thoughts on “Margalida Capellà, professora: ‘Ja no podem ensenyar com ho fèiem abans’ | Romanorum Vita | Una història de Roma

  1. Robert Cepeda

    Salve!!

    Pel que veig la Magistra a tot arreu, he llegit l’entrevista i he de dir que estic d’acord amb la Margalida i crec que si hagues après llengües clàssiques de la forma tradicional no m’hagues agradat tant. Personalment m’agrada més el llati que el grec però suposo que és perquè em costa més el grec que pas el llati. La veritat és que si t’ho pares a pensar resulta ser una mica estrany, ja que és un contraste de les noves tecnologies parlant de coses de l’antiguitat, per acabar felicitar a la magistra per l’entrevista.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *