Reserva’t l’últim cap de setmana d’abril i vine a la Magna!

Aquest any no et pots perdre el festival romà que del 22 al 26 d’abril tindrà lloc a Badalona. Reserva’t l’últim cap de setmana i participa activament a la Magna Celebratio! Pots passejar pels carrers i places, assistir a conferències, visitar el patrimoni romà; pots fer reportatges, entrevistes i vídeos; pots participar en tallers de cuina, d’escriptura, de mosaics, de jocs…; però també pots col·laborar a Schola et Ludi i gaudir intensament de la festa romana, vestit de romà i de romana com l’Arnau, la Clàudia, la Marina, el Pau… En Guillem i l’Arnau desfilaran a les ordres de Ricard Llop de Barcino Oriens i aviat la Teresa Devesa de l’institut Albéniz obrirà apunt per enrolar els aràcnids i els tripulants del Vaixell d’Odisseu amb Jordi Rincón.

[youtube width=”550″ height=”450″]http://youtu.be/zyP1OaXQQVo[/youtube]

Tu tries, però vine a la Magna!

23 thoughts on “Reserva’t l’últim cap de setmana d’abril i vine a la Magna!

 1. Jordi

  Aix! Un any més, una Magna més, i quines ganes d’embarcar-nos que tenim molts dels que tripulem aquesta nau. Fins i tot alguns extripulants ja m’ho estan reclamant. Hi ha millor notícia?

 2. Margalida Capellà Soler Post author

  En absolut, Jordi! Quin goig! Els tripulants del vaixell sempre estan a punt per enrolar-se i evidentment els agrada tant que ja són tripulació permanent de la Magna. Esperem que el seu entusiasme contagiï altres aràcnides no tan participatius.

 3. Mónica Martínez

  Salve!

  Any rere any, i aquest cop l’últim!
  Porto participant en la Magna els tres anys que porto fent llati a l’institut i de veritat que les experiències viscudes han valgut la pena. Passar dos dies com esclaves romanes, veient als soldats i tots els espectacles i fins i tot ens van pentinar les ‘ornatrix’! Molt bons caps de setmana i aquest any torneu a comptar amb mi, ja ho sabeu.

 4. Anna Ferrón

  Salvete!

  Sembla que va ser ahir, i ja ens hi apropem un altre cop!! Es clar que compteu amb mi! L’any passat va ser el primer ans que ho vaig fer i vaig quedar encantada , així que no perdria per res, l’oportunitat de poder repetir l’experiència. El que si que espero que no hi hagi el vent que hi va haver l’any passat el dissabte a la tarda i faci un dia explèndid.

 5. Amar Astudillo

  Salve!
  L’any passat va ser la primera vegada que participava a la Magna Celebratio i em va agradar molt. Vaig poder fer moltes fotografies que després es van utilitzar per fer un article post Magna i que, fins i tot, em van servir per il·lustrar certs apartats del meu Treball de Recerca.
  Espero aquest any poder participar-hi un altre cop

 6. Ainhoa Astasio

  Salve!
  Jo vaig participar a la magna celebratio fa dos anys i vaig triar la zona del ludi. Amb algunes companyes vam estar jugant a tabes, vam trencar-nos el cap amb els trencaclosques…
  A part d’això jo vaig analitzar detalladament la part més estètica: vaig fer un article explicant com les alumnes més grans havien fet el pentinat que portaven les dones romanes. Si voleu veure el fantàstic resultat, aquí deixo l’enllaç: http://blocs.xtec.cat/aracnefilaifila/2013/05/07/el-pentinat-de-la-dona-romana/
  Espero que cada any siguem més els que hi participem!

  Vale

 7. Andrea Muñoz

  Un any més s’acosta la “magna” i ja tenim tos ganes de anar-hi. Primerament volia felicitar a la Margalida pel fotomuntatge tant creatiu i original. La veritat es que el temps passa molt ràpid i totes les companyes que sortim al fotomuntatge ens veiem una mica canviades.
  Les noies de grec de segon us esperem a la magna.Animeu-vos a passar una bona estona amb amics o familiars, val la pena endinsar-se en el món romà i l’escriptura grega. Com diu la Margalida Tu tries però vine a la “magna”.

 8. Carla Latorre

  Salvete!!!

  Per desgràcia aquest any no podré anar a la Magna com una romana, però hi aniré per donar un cop d’ull. Ja portava anant com uns quatre anys, sempre m’agradat molt, tant la multitud de gent que s’hi passa, com l’ambient entre la gent que participem.

  Espero que aquest any sigui millor que l’anterior i que la Magna es superi cada cop més !

  Vale !!

 9. Teresa Devesa i Monclús

  Gràcies, Margalida, per donar el tret de sortida a la Nova edició de la Magna. Ja veus que el Capità del Vaixell i les grumets de Badalona ja estan en plena forma per començar la navegació. A veure si aquest any s’hi enrola algú de Premià! Ben aviat a l’Aracne publicarem un nou article amb les novetats previstes per a aquest curs, ja que avui mateix hem mantingut la reunió de coordinació amb el Museu.

 10. thiriet.carlos

  Salve!
  Després d’escoltar com us ho vau passar l’any passat, tenia ganes d’anar a la magna celebratio, però he tingut la mala sort de què coincideix amb l’arribada dels alemanys de l’intencarvi de primer de batxillerat en el qual participo. Espero que us divertiu molt i que desfileu fent honor als antics legionaris romans.

  Vale!

 11. marisol.marro

  Per fi a tornat la Magna!

  La veritat es que sóc una gran fan de ficarme dins un paper, i més en el d’una romana, i poder gaudir d’un ambient que ens retrocedeix un munt de segles enrera. M’encantaria tornar a participar i gaudir de l’entrepà tant bó que preparen jajaja.

 12. abrilramosa

  Salve!

  Jo no hi vaig poder anar, però espero que aquest any hi pugui assistir. L’Arnau ens en va parlar en la practica que ens va fer per l’exposició del Treball de Recerca i crec que és bastant interessant!

 13. Ariadna Ruiz

  Salve!

  Es una llàstima que no hi hagués anat, ja que segurament que m’hagués agradat mirar-ho en directe!
  El video esta molt ben fet, pero es la primera vegada que he sentit parlar que a Badalona es fessin aquestes recreacions.

 14. Robert Cepeda

  Una gran apunt que parla d’una activitat molt especial en la que es rendeix un homenatge als classics i sobretot a la vestimenta Romana, la veritat es que m’han entrat ganes de participar.

 15. Dina

  Salve!

  L’any passat jo no vaig poder assistir-hi… Espero que aquest any pugui, si bé no se’m presenten dificultats. Tinc curiositat perquè he vist alguns vídeos d’aquesta celebració i em causa una bona impressió i alhora sembla que viatgis al passat, a l’època clàssica, i visquis en al teva pell com vivien els romans.

  Vale!

 16. Pingback: Magna celebratio MMXV: Nou curs… nova Magna | Aracne fila i fila

 17. Pingback: L’onzena Magna Celebratio | Aracne fila i fila

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *