Non omnis moriar premiat a Edublogs 2014

No sé si coneixeu el blog dels alumnes de llatí de segon de batxillerat del nostre institut, Non omnis moriar, a la recerca dels tòpics horacians arreu, que va néixer aquest curs escolar arran del temari de les PAU de Llatí Catalunya 2014 i que havia passat a ser finalista de la vuitena edició dels Premis Edublogs que organitza la fundació Espiral.

NonomnismoriarEdublogs

Feliciter,  Non omnis moriar! Feliciter, discipuli et discipulae! Dissabte 14 de juny (després de la Selectivitat) a Madrid hi haurà la cerimònia del lliurament del premi de la VIII edició d’Edublogs i aleshores se sabrà si la baldufa, que ahir es va anunciar a Twitter d’una manera molt original, serà d’or com la d’Aracne fila i fila (Alumnes de batxillerat 2011), de plata com la de El Fil de les Clàssiques (categoria de professors i professores 2009) o de bronze (la que ens falta per a la col·lecció!). Sigui com sigui, l’enhorabona, alumnes de llatí de segon de batxillerat de l’institut Premià de Mar per l’esforç d’estudiar Horaci i la seva obra i de reunir la pervivència horaciana a partir de la selecció dels poemes d’Horaci de les PAU Llatí 2014! Bona sort a les PAU! Quin final d’institut!

La més sentida enhorabona a tots els premiats en totes les categories i a Espiral per continuar, any rere any i ja en van vuit, premiant els millors blogs d’arreu!

PremisEdublogs2014

VIII Edublogs

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=LyslG7ZL_VA[/youtube]

11 thoughts on “Non omnis moriar premiat a Edublogs 2014

 1. Cataclàs

  Moltes felicitats, realment us mereixeu la recompensa, ja que nosaltres l’hem estat fent servir per treballar Horaci i ens ha sorprès la quantitat de poemes que s’inspiren en els seus tòpics, les cançons….
  Heu fet una bona recerca.

 2. Ramon Torné

  Un premi del tot ben merescut. El treball ha valgut la pena. Enhorabona!

 3. Rebeca Barroso

  Salve!!! 🙂

  Moltes felicitats als alumnes de segon de batxillerat per aquest premi, considero que heu fet molt bona feina!!

 4. Zícora

  Gràcies a l’esforç de tots els aràcnids és tota una sorpresa que el blog Non omnis moriar hagi rebut un d’aquests premis tan importants. Va bé tenir un blog d’aquesta mena on reculli tots els tòpics horacians i la seva pervivència perquè d’aquesta manera els alumnes poden cercar informació i ampliar el seu coneixement sobre Horaci, inclús pels que encara no l’han començat a estudiar.

  Vale.

 5. Pingback: Anònim

 6. Clàudia Cazaux Cuberas

  Felicitats alumnes de segon de batxillerat de l’Institut Premià de Mar! He visitat el blog de Non omnis moriar i la veritat és que està molt bé, molt original i ple de curiositats!

 7. Pingback: Premià de Mar a Madrid: Turbo argenteus d’Edublogs, Feria del Libro… | El Fil de les Clàssiques

 8. Hady Camara

  Salve!
  La veritat és que fa molta ilusió veure com el treball en conjunt té la seva recompensa, després de tot el treball. Feliciter a tots els meus companys.

 9. Alina Roman

  Felicitats per el premi ! És un blog molt interesant i la veritat es qu s’ho mereixia perque com he dit sempre va bé aprendre coses noves saber-ne una mica més del que sabem i aquest bloc ho ha aconseguit perqué ens ensenya un munt de conceptes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *