Centaures d’or de Chiron 2014: Feliciter!

Avui, dia d’internet, Chiron ha premiat alguns recursos digitals creats i mantinguts per estudiants de llengua i cultura clàssiques, tant d’educació secundària com d’universitat amb l’ànim de contribuir així a la introducció i consolidació de les TIC en l’aprenentatge de les matèries de grec, llatí i cultura clàssica.

A l’institut Premià de Mar hem estat molt afortunats i dels quatre centaures d’or, el nostre centre n’ha rebut dos, evidentment en la categoria de Secundària: un de col·lectiu al projecte digital d’aula de Grec 2, Literatura grega a escena, ex aequo amb Homer in focus (projecte Etwinning que aplega alumnes de l’Instituto de Poio i d’altres centres d’Itàlia Grècia) i el centaure d’or individual a Itinerant la Barcelona més clàssica de Nora Domingo i Xènia Serra  (que aquesta mateixa setmana ha rebut una Menció extraordinària al concurs Esdelibro 2014).

Crec que podem estar ben contents i contentes amb tant de premi i reconeixement a la feina digital feta durant aquest curs que està a les acaballes. D’aquesta manera deixeu vosaltres també el llistó molt alt a les promocions futures.

L’enhorabona per la feina ben feta i pels reconeixements externs obtinguts. Quin final d’institut! L’enhorabona a tots els premiats i als seus centres, tant d’aquí com d’Itàlia i Grècia! Moltes gràcies, Chiron!

Centaures2014

7 thoughts on “Centaures d’or de Chiron 2014: Feliciter!

 1. Nora Domingo

  És tot un honor rebre aquest Centaure d’Or de l’Assosiació Chiron!! Moltes gràcies

 2. jarque.dani

  Felicitats a tots els guanyadors i a Chiron! Aquest doble reconeixement al nostre institut m’anima a seguir els curs vinent a Grec 2 amb Literatura grega a escena i el premi individual a la Nora i a la Xenia per continuar amb el meu blog: Citius, Altius, Fortius, http://blocs.xtec.cat/jocsolimpicspervivencia/

 3. Hady Camara

  Salve !
  Aquest és un exemple de que el treball dur sempre és recompensat!, sempre és satisfactori veure premien el teu treball després de tan esforç i dedicació. Moltes felicitats a tots els guanyadora d’aquest Centaures d’or de Chiron, us ho merexeu.

 4. barroso.rebeca

  Salvee!!!

  Moltíssimes felicitats a tots els guanyadors per la recompensa!!! Considero que heu fet molt bon treball!!! 😀

 5. Zícora

  Salve!

  Guanyar un Centaure d’Or és un tot un orgull per les clàssiques i merescut reconeixement que demostra tota la feina realitzada pels aràcnids. Tan de bo segueixi pel bon camí i continuï obtenint guardons.

  Vale!

 6. Alina Roman

  Moltissimes felicitats per el treball ! També felicito als alumnes pel gran efort que han fet i que ha valgut la pena perqué han aconseguit aquest premi! Moltes felicitats una altre vegada , cada esforç té la seva recompensa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *