La Roma d’August amb un clic!

Enguany que se celebra arreu el bimil·lenari de la mort d’August, què pagaríem per poder viatjar a la Roma de la seva època! Doncs, ara amb un clic ho podem fer! Recorre, doncs, els indrets de la Roma del segle I amb Digital Augustan Rome i si vols, col·labora-hi!. Per començar a gaudir d’aquesta meravella clica damunt el mapa. Bon viatge!

MapaRomaAugust

10 thoughts on “La Roma d’August amb un clic!

 1. Pingback: La Roma d’August amb un clic! | OPVS CHIR...

 2. Xènia Sánchez Post author

  Salve!
  Un mapa molt treballat i bonic, felicitats!
  Si jo pogues viatjar a algún lloc d’aquests del mapa viatjaria a Fortuna Respicients.

 3. Sergio Fernandez

  Xaipe!

  Sempre he volgut tenir una màquina del temps per poder veure com es vivia a l’antic imperi romà. Sempre m’ha agradat la història.

  Vale!

 4. David

  Un mapa molt treballat m’ha agradat moltisim la historia . M’hagues agradat tenir un maquina del temps i veure com era la arquitectura en aquel temps i la civilitacio mes enlla d’una hipotesis, pero amb la informació recolectada al llarg del temps i utilitzant tecnologia com en la del video ens podem aproximar molt al que era tot en el temps dels romans. Molt bon video insisteixo.

 5. Judith Martínez

  felicitats pel mapa, m’ha semblat un treball molt molt interessant i molt complet. Ens fa retrocedir als temps passats dels grecs, realment, m’ha semblat interessant i instructiu.

 6. Hady Camara

  Salve!
  He trobat aquest mapa alucinant! En cara que sigui una una recreació és més o menys com m’ho imaginava. Seria magnific poder viajar aquets llocs i veient el que queda d’ells després de tots aquets anys.

 7. nais

  Un mapa molt treballat i bonic, felicitats!
  Si jo pogues viatjar a algún lloc d’aquests del mapa viatjaria a Fortuna Respicients.

 8. Alina Roman

  Salvete!

  El mapa està molt ben fet i la veritat es qu és veu el esforç que s’ha fet per realitzar aquest mapa. És una bona forma d’aprendre més sobre l’história de Roma !

 9. Pingback: August de Prima Porta | Aracne fila i fila

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *