Carpe diem, promoció del 2011/14

Com bé sabeu, alumnes de Grec i de Llatí de segon de batxillerat, ja és una tradició que us acomiadi el curs i alhora el vostre pas per a l’institut amb un petit muntatge de les experiències viscudes. Des de quart de l’ESO, ens han passat moltes coses i es fa molt difícil sintetitzar-ho tot en uns minuts. Afortunadament en els blocs romandrà in aeternum la vostra feina i, com bé sabeu, tots els espais continuen essent vostres. Ja us heu adonat que hi ha alumnes, que comencen a treballar de debò quan la feina és voluntària i no una tasca del qualificador del Moodle. Com us deia, tres anys (i amb alguns de vosaltres quatre o més) amb tres hores setmanals (4t ESO), quatre (Grec o LLatí) o vuit multiplicat per dos cursos (Grec i Llatí), o nou (més la tutoria), o vint  o vés a saber  (treball de recerca)… han donat per molt. Em deixeu una part important de vosaltres i espero que de mi sols us en porteu el millor trosset.

Abans que demà es pengin les notes del tercer trimestre al tauler d’anuncis, abans que alguns veieu la dificultat de presentar-vos a les PAU del juny, de passar de curs, etc. he optat per no esperar el dia de les notes i desitjar-vos Bonam Fortunam habeatis tant per a les proves de recuperació, com per a les PAU,… i en especial per a la vida. Desitjo que, tot i que la Marta m’ha honrat amb les Clàssiques 2.0, hàgiu après almenys dues coses fonamentals: la primera a conèixer-vos (γνῶθι σεαυτόν, en llatí Nosce te ipsum) ja que qui es coneix a si mateix és més feliç i pot afrontar la vida molt millor i la segona, i no més important, a tenir molt present tot el que hem après aquest curs amb HoraciCarpe diem!

[youtube]http://youtu.be/1uaNKTho4nM[/youtube]

12 thoughts on “Carpe diem, promoció del 2011/14

 1. Marta Verde

  Salve!
  Quin homenatge més bonic Margalida! Moltes gràcies per tot, també pel detall de posar la meva foto amb el cavall, estic molt i molt orgullosa de pertànyer a aquesta promoció.
  La veritat és que hem après a ser un grup, jo crec que no oblidarem tots els moments especials que hem viscut.

 2. Margalida Capellà Soler Post author

  Moltes gràcies, Marta! Els cavalls i el grec, els cavalls en la literatura… la Marta i els cavalls havien de formar part d’aquesta vostra promoció. Tens raó heu après ha ser un grup, a fer pinya, a ajudar-vos mútuament… Excel·liu en el treball cooperatiu i col·laboratiu, tot un orgull!

 3. Cristina Berjano

  Oh Lida moltíssimes gràcies!! Per mi aquests tres anys han sigut els millors, he aprés moltíssim i a més he conegut a persones molt maques! Em fa gràcia veure’m a fotos de fa anys ja, espero que em recordis sempre pel meu cavall bonic eh! Un petó enorme i moltíssimes gràcies per tot.

 4. Margalida Capellà Soler Post author

  Moltes gràcies, Cristina, ja veig que l’has vist immortalitzat amb les seves ales de cotó fluix! Si l’arriba a veure l’Eric…! T’agraden els nens, com vas demostrar amb els jocs romans amb els petits, i crec que amb els estudis que has triat a partir d’ara encara t’ho passaràs millor. Ensenya amb el teu somriure sempre el millor!

 5. Yasmina Berkane Pais

  Salve!

  Bé Lida, jo també et dono les gràcies com la Marta, en el meu cas han estat tres anys amb tu i molts records que em porto i segur els més companys també. Sempre hi ha moments més difícil que altres, però amb aquest vídeo podem quedar-nos amb el més positiu, tot el que hem anat aprenent i totes les activitats que hem fet. Crec que tots ens hem emocionat una mica amb aquest vídeo, perquè tot i tenir moltes ganes d’acabar el curs, fa pena deixar tantes coses enrere.

  Moltes gràcies per tenir aquest detall amb nosaltres i per aquests tres anys.

 6. Margalida Capellà Soler Post author

  Moltes gràcies, Yasmina; però ara s’obre una gran porta i cal mirar ben endavant amb l’equipatge ben ple, fins i tot dels moments difícils que hem passat amb la llengua, els verbs, la sintaxi…. Sort que no us he passat el vídeo a classe, alguna llàgrima se’ns hagués escapat! Lluita pels teus somnis, només així es poden fer realitat.

 7. Pingback: Anònim

 8. Sergio Fernandez

  Salve!

  Molt bonic Lida! molt content de formar part d’aquesta generació! molt bona gent, bons companys i sobretot bones persones. quin gran detall Lida!

  Vale

 9. Pingback: Què seria de les nostres classes sense Internet? | El Fil de les Clàssiques

 10. Pingback: El projecte El fil de les clàssiques: Moodle, blocs i xarxes socials, nominat al VII Premi Impuls! | El Fil de les Clàssiques

 11. Pingback: Quan els alumnes agraïts tornen a l’institut… | El Fil de les Clàssiques

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *