L’institut Premià de Mar rep quatre mencions extraordinàries a Esdelibro 2014

El jurat de la 8a edició (2013/2014) del concurso Si eres original, eres de libro, compost per Juan Kruz Iguerabide, Margarita Prado y Fernández, Carme Riera, Javier Sádaba, Margarita Salas, Ramón Tamames, la directora adjunta de la Fundació Banco Sabadell, Sonia Mulero, i Pedro de Andrés, president de CEDRO, ja ha premiat els millors treballs dels 304 presentats (amb 1.945 alumnes, 212 professors i 167 centres participants) i també ha concedit Mencions extraordinàries entre les quals n’hi ha quatre per a treballs de clàssiques de l’institut Premià de Mar (que en la passada edició Literatura grega a escena (vid. article) es va emportar l’únic premi de Batxillerat i El cel dels mites ja va tenir menció extraordinària).

“El jurado del concurso ha decidido, por unanimidad, reconocer la excelente calidad del trabajo presentado, la originalidad en sus planteamientos y ejecución, el respeto a los derechos de propiedad intelectual y el esfuerzo investigador llevado a cabo por sus autores”.

Esdelibro2014

1653794_670844776290559_1491393056_a

L’enhorabona als alumnes i professors dels treballs de recerca premiats i als alumnes dels treballs de recerca de clàssiques de segon de batxillerat del nostre centre (Alma Bergel i Paula Franco, Nora Domingo i Xènia Serra, Elisa Moya i Francesc Xavier Gras, Andrea Balart i Irina Balart) pel seu esforç i dedicació per obtenir aquestes quatre mencions extraordinàries que deixen molt bé les clàssiques i el nostre institut en aquest concurs estatal. Quin final! Feliciter!

14 thoughts on “L’institut Premià de Mar rep quatre mencions extraordinàries a Esdelibro 2014

 1. almabergel

  SALVE!!!

  Quin honor poder estar entre aquest llistat de treballs tan magnífics, moltes gràcies pel reconeixement i encara que no haguem pogut guanyar ha estat tota una experiència elaborar amb tanta dedicació el treball que ha donat com a resultat final el conjunt del bloc El Sexe a Roma http://moodle.x10.mx/wp_new/sexrome/index/ .

  Felicitats als guanyadors i enhorabona als de la menció extraordinària, en especial a tots els meus companys de l’ INS Premià de Mar i a la meva tutora Margalida Capellà.

 2. gimenez.judit

  Feliciter!
  Tot esforç té la seva recompensa! Moltes felicitats als companys de segon de Batxillerat els treballs de recerca dels quals han rebut mencions. Un dia, l’Alma ens va presentar el seu treball “El sexe a Roma” i va resultar realment interessant. Trobo que fer un treball de recerca del sexe és molt atrevit ja que molt sovint el sexe i el seu vocabulari és un gran tabú. Els altres no els he vist però semblen molt interessants, trobar referents clàssics a la nostra ciutat, explicar els mites de les constel·lacions… És maco veure el resultat de tant esforç.

 3. Nicole Narvaez

  Salve!

  Moltes felicitats a tots els alumnes i professors dels treballs de recerca premiats! S’ho mereixen per fer uns treballs ben fets, a més com diu la Judit, l’Alma ens va explicar el seu treball de recerca sobre “El sexe a Roma” i en el seu treball podem veure que hi ha dedicat moltes hores en fer-lo.

 4. Pingback: Anònim

 5. Rebeca Barroso

  Xaipete!!!

  Moltes felicitats als alumnes i professors de segon de batxillerat pels treballs de recerca premiats, pel seu esforç i pels seus temes tan interessants, com per exemple el tema de l’Alma ” El sexe a Roma”.

 6. Zícora

  Salve.

  Enhorabona als quatre grups per la menció extraordinaria rebuda al concurs Esdelibro. El dia de les exposicions els vareu defensar d’allò més bé. Estaven molt ben treballats i es nota que es va posar molt d’esforç i ganes alhora d’elaborar-los.

  Vale.

 7. Pingback: Anònim

 8. Sergio Fernandez

  Xaipe!

  Moltes felicitats als premiats i premiades, segur que els seus treballs són excelents, per la meva part espero que l’any que ve, hi haguin encara més premiats.

  Vale!

 9. Marta Gallardo

  Salve!

  Moltes felicitats als mencionats! Només he vist exposat el del Sexe a Roma i va estar molt bé, i segur que els altres també van estar-ho.

 10. Hady Camara

  Salve!
  Enhorabona aquets cuatre grups!
  La veritat és que jo només n’he vist dos d’aquets, però els vaig trobar molt interesants , es merexen aquets reconeixement!
  Crec que hauré de fer una ullada als dos que hem queden!

 11. Alina Roman

  Moltes felicitats un altre cop! Tots els treballs estàn molt bé i trobo que s’ho mereixen perquè han possat molt d’esforç i ho han fet amb ganes a més de que sempre s’aprén alguna cosa d’aquets treballs. Vaig veure els quatre treballs i em van semblar molt interessants inclús el de l’Alma de ” El sexe a Roma” un teme que no és sol tractar als treballs però ho va fer molt bé i el tema també és interesant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *