7 thoughts on “El fil del mite grec

 1. Arnau Lario

  Χαιρε!
  La creació d’aquest “subbloc” és una bona manera de descongestionar el bloc “mare”, el Fil, i, de pas, tenim un lloc on podem buscar tot el que tingui relació amb la mitologia. Tots els que hi ha fins ara estan molt ben fets, i segur que millors seràn els que vindràn…

 2. Elisa Moya

  Salve!

  Em sembla genial aquest blog, és una bona manera de tenir-ho tot en un sol lloc i tal i com diu l’Arnau, deixar més lliure El Fil de les Clàssiques. Trobo que està molt bé i que ens serà molt útil. No trigarem en fer noves entrades per compartir el coneixement adquirit amb tothom que el llegeixi.

 3. fernand.sergio

  xaipe!

  Aquest blog és fantàstic, és com si fos el germà petit del blog fil de les classiques. He entrat uns cops i és genial us ho recomano a tothom!!!

  Vale!

 4. imad

  Xaipe!

  Et felicito Lida, molt bona idea. Aquest bloc ens ajudara a entendre millor els conceptes mitològics, els personatges més rellavents dins d’aquesta i en general tots els mites. Penso que es interesant tenir una pàgina ja que millorara el nostre coneixament i en general el nostre aprenentatge. Felicitats!

  Xaipe!

 5. Zícora

  Salve.

  M’he anat mirant el blog i la veritat és que està quedant molt bé. Penso que és un blog molt complert i que va ampliant amb informació de tota mena, sobretot dels déus grecs i romans, d’aquesta manera els alumnes tindran a la seva disposició un blog per poder consultar i informar-se quan tinguin cap dubte.

  Vale.

 6. Clàudia Cazaux Cuberas

  Xaipe!
  Després de llegir alguns dels apunts de El fil del mite grec m’ha semblat un bloc genial on es pot trobar tot el relacionat amb la mitologia grega, espero que continuïn penjant nous articles ja que són molt interessants!

 7. Iria Rael

  Χαιρετε!!
  Penso que el fil del mite grec, és com Aracne també un blog on els alumnes podrem apendre molt, i no perdre el fil. També per nosaltres fer entrades amb els apunts!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *