8 thoughts on “Docendo discimus: Aprenem ensenyant”

 1. Victor Barranco

  SalvE!
  Docendo discimus fou una frase que Séneca deia a les seves cartes.
  Em sembla fantàstic ja que el bloc amb el qual nosaltres treballem sigui ja un bloc conegut per vàries parts.
  FELICITER!!
  Vale 😉

 2. Paula Franco

  SALVE! 🙂

  Acabo d’entrar a aquesta pàgina web, està molt bé ja que pots veure grups més recents com: educació física, anglès, música etc. A la dreta de tot hi ha bastants apartats en document de Word i de PDF en les que t’explica coses per facilitar la matèria.
  A dalt de tot té diferents apartats:Inici, escriptori,amics, blogs, arxius,missatges, usuaris i grups.És una pàgina web repleta de informació, això sí, s’ha d’entrar amb nom d’usuari i contrasenya.

  Per poder entrar, deixo el linck:

  http://www.eduuca.com/

  Per cert, em sembla molt bé que en aquest blog hi hagi un apartat on s’esmenta el Fil de les Clàssiques, tots sabem que ja és molt reconegut, però no està de més.

 3. aiida

  Docendo discimus va ser una frase que Séneca esmentava a les seves cartes a Lucilio. Aprenem si ensenyem. i si, es pot relacionar molt amb el fil de les clàssiques ja que aquí aprenem, ensenyant, i si ens ensenyen.

 4. irina

  Salve!
  pel que he buscat la paraula docendo discimus vol dir aprenem ensenyant, es una frase que Séneca esmentava a les seves cartes a Lucilio. He vist la web que diu la Paula i està molt bé ja que té molt apartats.

 5. Andrea Balart

  Salve!!
  aquesta web és molt amplia i pel que he pogut veure parla sobre el fil de les clàssiques. La paraula docendo discimus vol dir aprenem ensenyant. La frase apareixia en unes cartes que Séneca li enviava a Lucilio.

 6. almabergel

  salvee!!!!!!!

  La pàgina web està molt bè, el que e trobat a estat que la paraula docendo discimus vol dir aprenem ensenyant, a unes cartes que enviava Séneca a Lucilio apareixia aquesta frase.

  Valee!!

 7. Clàudia Cazaux Cuberas

  Salve!
  La pàgina web d’eduuca( http://www.eduuca.com/ ) trobo que està molt bé i molt completa amb arxius, blocs i altres grups. Jo fa poc que utilitzo la pàgina del Fil de les Clàssiques però de moment m’agrada força i veig que comença a ser bastant popular i coneguda.
  Vale! 😀

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *