Experiència TAC a l’aula de Clàssiques

El Departament d’Ensenyament acaba de publicar la nostra experiència TAC, El Fil de les Clàssiques, i amb aquests mots ha felicitat l’institut Premià de Mar:

“Hem publicat l’experiència del vostre centre El Fil de les Clàssiques.
Us felicitem la tasca que feu amb l’alumnat del vostre centre i que dóna exemple a la resta de centres educatius.

Si us plau, feu extensiva la felicitació a la Margalida Capellà.”

Felicitació que jo faig ben extensiva a tots vosaltres, filadors i filadores, aràcnids i aràcnides… MOLTÍSSIMES GRÀCIES per fer-me cas, sense vosaltres res hagués estat possible!

Al setembre continuarem. Descanseu, preneu forces i gaudiu de l’estiu!

9 thoughts on “Experiència TAC a l’aula de Clàssiques

 1. Bouchra

  ola margalida ! com va tot no se perque tésomiat aquesta nit suposo perque la nit anterior vaig estar mirant el meu mail i am mirar rodamots et vaig recordar… anyway veig k continues dirigint el blog amb la mateixa emocio k la del primer dia moltes felicitats pels exits conseguits i pels k seguiras conseguint seguramnt petons desde africa!

 2. Margalida Capellà Soler Post author

  Bouchra! Quina alegria saber de tu! Espero que el teu somni no hagi estat un malson per a tu ja que per a mi ha suposat saber de tu. Vius al Marroc o hi ets de vacances? Per cert, ara presentem Aracne fila i fila, el teu bloc, a Premis Bloc Catalunya. A veure si ens ajudes a aconseguir el vostre somni de guanyar també!

  Rep una molt forta abraçada i fins ben aviat!

 3. Bouchra

  hi visc pro de manera transitoria perque penso endinsarme mes en africa i anar per uns anys a Ghabon per perfeccionar el frnces bueno akesta es la meva planificacio a mitg termini prometo quan estigui a premia anire a veure’t sobre aracne no em preocupo prke el premi sera nostre t’ho dic jo i sera ben merescut allez et deixo que i que pasis un felic estiu!

 4. Margalida Capellà Soler Post author

  Bouchra, t’esperaré amb candeletes perquè m’expliquis totes aquestes experiències i coneixements. No t’oblidis de venir-me a veure a l’institut i recorda que enguany ens hem fusionat i si no em trobes al Cristòfol, pregunta per mi al Serra. Una forta abraçada i molt bon estiu. À bientôt!

 5. Pingback: Anònim

 6. Pingback: Comencem, doncs! | El Fil de les Clàssiques

 7. Pingback: Aracne estrena aparença en el seu cinquè aniversari | Aracne fila i fila

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *