Col·laborem a Tabula Clickariana!

Fotografia de Víctor Barraco

Vaig conèixer Carmen García Bueno fa un parell de setmanes a Valladolid a les III Jornadas de innovación educativa en el aula de clásicas i em va proposar de col·laborar en la seva original Tabula Clickariana que ja coneixia. Us ho vaig proposar a vosaltres en la nostra sortida de Cuina romana a la Boqueria i ja tenim la primera entrada feta amb les dues fotografies de l’Alícia. La del Víctor és tan divertida amb les vostres manetes que he decidit publicar-la en aquest apunt. Espero que m’ho perdoneu i que contineu fent ben gros aquest Google maps amb els playmòbils i els jaciments romans. Fotografiar-los no és gens fàcil, però ho hem aconseguit a Bàrcino! Feliciter!


Mostra Tabula Clickariana en un mapa més gran

N.B.:

Mostra Tabula Clickariana en un mapa més gran

26 thoughts on “Col·laborem a Tabula Clickariana!

 1. Valèria

  Moltes gràcies per fer famosos els meus playmòbils de romans. Quan aneu a Tàrraco, també els podeu fotografiar si voleu.

 2. Andrea Balart

  Salve! trobo una proposta molt original i divertida . Els google maps ens donen a coneixer molts indrets.

 3. irina

  Salve!
  Estan molt bé aquests google maps, trobo una molt bona idea la de fotografiar els jaciments grecorromans amb els playmòbils romans.

 4. Naim

  Esta molt bè aquest mapa, trobo que es una activitat molt original, tot i com be a dit la Lida deu ser molt difícil fer aquest tipus de fotos,en resum trobo que és una magnífica idea.

 5. ihssan

  SALVE!
  aquest google maps està molt treballat i crec que és molt interessant, està clar que n’hi han moltes formes diferents de fer activitats i aprendre coses de diferents formes i aquesta es molt original 😀 .

 6. victoor

  Salve 😀
  Valèria, gràcies per deixar-nos els teus playmobils, va ser una gran idea. I l’idea del google maps, és una bona idea de poder coneixer molt més.
  Gràcies per posar el meu nom al peu de foto hahaha.
  Vale 😀

 7. Cecilia Bizzotto

  Salve 😀
  Qué mona la Valèria deixant-vos els playmobils! La idea del google maps és molt bona per coneixer nous llocs i saber-ne més.
  Vale!

 8. Marta Bautista

  Salve!!

  Em sembla molt util això d’utilitzar el google maps, perquè així coneixem més coses de les que ja coneixem. La Lida va dir que això d’utilitzar el google maps es fàcil i a l’hora de possar-li les fotos més CC.

  Vale!!

 9. Natalia Espejo

  Esta molt bè aquest google maps,es una activitat molt original, però la Lida ja diu que es molt difícil fer aquest tipus de fotos perquè no es tindría que veure’n les mans.

 10. Mireia Moral

  SALVE!
  La fotografia, no ha queda’t malament, però se suposa que la mà no s’ha de veure, però costa molt que la foto quedi bé i que la mà no es vegi. I la idea de fer un google maps, està molt bé, perquè es bastant difícil fer un google maps.
  VALEE!

 11. Alma Bergel

  Salve!
  Drets d’imatge Lida que surt la meva mà… jajaja, bueno crec la fotografia a quedat molt bé que es pot esperar desprès d’un dia a la boqueria!! Lo de l’us del Google Maps hem sembla molt bona idea y tampoc es gaire difícil, hauriem d’animar-nos!!

 12. espasa.aida2011

  Fer unes fotos d’aquestes i que no es vegin les mans és super complicat jajaj i la Lida ja hoo va dir ja. Enfí.. es original no del google maps si. Ave!

 13. martinez.victoria2010

  Salve!
  Estan molt originals els apunts fets amb el google maps , és molt original i a la vegada una altra manera de fer un article on també sigui un article més divertit i didàctic.Sobre la fotogràfia…amb fa molta gràcia l´ho dels playmobils i el romans:).Felicitats!

 14. martins.erik1120

  Salve:D

  Va ser divertit quan vam fer les fotos als playmobils! jaja
  És una forma divertida de aprendre, encara que es vegin les mans igualment ha quedat bé i el de l’Alícia molt millor!

  Valeee!

 15. Eva Serrano

  Salve!! Jo al principi no em vaig enterar gaire sobre lo dels playmobils, ja que hem vau enganyar una mica. jajaja
  Ara ja ho entenc tot i crec que queda molt divertit!! 🙂 és una manera original de representar els romans actualment!
  Valeeee

 16. gomez.luque2011

  La veritat és que es molt xula la foto, m’agrada! a mes es veritat el que va dir la Lida, es difícil que no es vegin les mans al fer la foto.
  Crec també que google maps és un bon recurs!

  vale 😀

 17. macias.gene2010

  saalvee!!!

  jaja que gracios aixo dels ninots esta molt be per representar als romans en la seva epoca la vritat no sabia la existenciaa d’aquest playmobils hi han de tants….

  m’ages agradat anarii!!

  vale!

 18. Marta Bautista

  Salve!!!

  La foto es molt divertida però no es tindrien que veure les mans, i el google maps també es una idea molt bona!! La Lida ja va dir que no es fàcil…

  Vale!!

 19. Alícia Roure

  Salve 🙂 !

  Lida, no he pogut veure la meva fotografia on emvas dir que estava..quan tornem me l’ensenyes. Tot i així tant la del Victor com les latres estan totes molt ben fetes. I la idea del Google Maps, és molt bona.

  VALE 😀

 20. Margalida Capellà Soler Post author

  Alícia, has de clicar damunt Bàrcino! Tanmateix, ho acabo d’afegir a l’apunt amb N.B.!

 21. Alícia Roure

  Salve 🙂 !

  Si Lida, ara l’he vist, al final em van quedar bé i tot!
  Aveure si ho veuen i començen a comentar-les.

  VALE 😀

 22. Natàlia Rubio

  Salve!
  Trobo que es molt original la idea de representar els romans amb playmobils! A més, la fotografia està molt bé malgrat que es vegin les mans, cosa que és difícil d’evitar. I al google maps un 10! Molt bon recurs!
  Ave

 23. Pingback: Els meus playmòbils per Itàlia a la Tabula Clikariana! | Aracne fila i fila

 24. Raquel Bernad

  Salve!
  Penso que es molt original e interessant la idea de representar als romans amb els ninots de playmobils!
  A més, la fotografia està molt bé encara que es vegin les mans. I el google maps es una bona idea.
  Vale!

 25. Sara Marin

  Salve!
  Que xules les fotos amb els ninots! És una idea molt original de treballar els referents. I el google maps també és molt bona idea!
  In proximum!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *