El rap de l’alfabet grec, per Deka

A l’Uri, que es fa dir Deka (recordeu el rap de les Clàssiques! ), no li ha faltat temps per agafar-se al peu de la lletra el meu suggeriment de fer un rap amb les lletres de l’alfabet grec a l’apunt Palamedes, inventor de l’alfabet i no li ha quedat bé. Li ha quedat genial! Què opineu de El rap de l’alfabet grec, de Deka?

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΔΕΚΑ!

131 thoughts on “El rap de l’alfabet grec, per Deka

 1. Margalida Capellà Soler Post author

  Sempre s’ha d’anar més enllà i ara en aquest rap li falta coreografia. Mireu!
  Hauríeu d’anar pensant amb un moviment per a cada lletra, almenys, estàtic i en feu una fotografia. Potser us animeu i en surt la coreografia, però és un pèl més complicat.

  Qui s’anima! El primer en aconseguir-ho ens ho fa saber! Segur que el Deka, el nostre Uri, se n’alegra!

 2. Pingback: REPASO DEL ALFABETO GRIEGO « HELLENIKÁ. RECURSOS DE GRIEGO ANTIGUO

 3. Pingback: Aracne fila i fila » Blog Archive » Mireu i escolteu: La Mirada Griega amb rap d’Alfa i Omega

 4. Llorennna

  ajajaja està mol currat! l’escoltare molas vegades abera si maprenc l’alfabet.. perque.. ajajajaj

 5. sara

  A mi m’agrada aquesta canço!Molt bé!Podria ser una manera més façil d’aprendre l’alfabet grec!
  Sara

 6. javi ( gurri )

  Deka molt bona la canso meu digue merche k ete any esta al nostre institut de I.E.S Rafelbunyol i provi a escoltarlo i es una gran manera i damunt esta molt be la canso enorabona 😉

 7. Marina Garcia

  Jo trobo que s’ha de buscar diferents maneres per estudiar-te les coses, i aquesta és una de molt bona, està molt bé aprendre l’alfabet aixi, segur que escoltant unes quantes vegades aixo ja ens el sabem i s’apren molt més facilment, i a més et diverteixes molt més.

 8. Thaïs Jiménez

  Ave!!

  Trobo que aquesta manera d’estudiar és molt bona, però cadascú té la seva manera d’estudiar i potser a ell li serveix però a un altre no, perquè a mi per exemple no em serveix, ja ho vaig probar una vegada encara que no fos amb un rap i no tornaré a provar mai… Però has tingut una molt bona idea.

  Adeu!! 😀

 9. Fatima el Hanini

  Salve!

  Es un gran treball ,crec que esta molt bé ,aixi facilita l’estudi del alfabet.

  Ave!

 10. Eva Serrano

  Ave!
  Crec que és una cançó molt ben treballada ja que jo crec que hi ha molta dificultat, no només en la lletra sino també en el ritme, i en tot el de més.
  Hem sembla molt interessat aquesta manera d’estudiar ja que facilita moltes coses.

 11. Elisa Moya

  Que bona aquesta cançó! m’encanta i és una bona manera d’aprendre’s l’afabet grec, però encara tenint aquest rap segueix sent molt difícil, perque les lletres són complicades de pronunciar y d’escriure.

 12. Júlia Tosses

  Iep! Gràcies per aquesta ajuda tan gran,gràcies a tu vaig memoritzar l’alfabet, no sé quina capacitat tenim els joves de que sen’s queden un munt de lletres de cançons però les lliçons o apunts d’un examen no xD
  Una idea molt original, ho fas bé;)

  Adeu!

 13. osorio.laia2011

  Molt divertit! Segur que facilitarà l’aprenentatge de l’alfabet a la gent que li costa més.

  Bona feina 🙂

 14. Cristina Berjano

  Salve!!
  és una bona forma per aprendre l’abecedari Grec i a més divertida. És una forma bona perquè sens quedin en la memoria més ràpid i tal.

  AVE Lida!

 15. romero.natalia2011

  M’ha agradat molt la cançó! així segur que no m’oblidaré de les lletres en grec, aun així segueix sent una mica difícil de pronunciar, però es una manera d’estudiar que es molt agradable (al menys per a mi).

 16. gene macias

  m’agradat molt el rap es nota que esta currat 😀
  bon treball !!!
  la frase que mes m’agradat de totes ha sigut ” empiezo a decir qui i depues acabo en si “

 17. Liisa

  Que buena idea a hacer un rap del alfabeto griego! Más facíl a aprender lo 🙂 Buen trabajo!

 18. Carla Pallach Ros

  Hola!
  Moltes felicitats per aquest rap! Està molt ben fet i a més de ser divertit pot ser una bona ajuda a l’hora de memoritzar l’alfabet. Crec que està molt bé la idea de convertir el que estudiem en cançons perquè com ha dit la Júlia, els joves tenim més capacitat per recordar les lletres de les cançons que ens agraden en lloc de la teoria que ha de sortir a l’examen.
  Adéu! Moltes felicitats! 😀

 19. Alba

  Salve!
  Està molt bé aquest rap, és una manera divertida, ràpida i fàcil d\’aprendre\’s l\’alfabet. A sobre és divertit i està molt currat. FELICITER!

 20. Cristina Ortiz

  Hola! està molt be el rap! Felicitats!
  yo també vaig fer una mena de cançoneta per aprendre’l 😀

 21. Paula pla

  Salve!
  Gran treball

  aquesta es una de les millors maneres per aprendre!
  m’agradat mol aquest rap

  *cantando l’alfabeto quizà ya se te pega y se acaba la canción con la palabra Omega*

 22. LAink

  Me gustaría que publiqueses la letra! Porque estudiamos esta cancion en classe i nos la hace escribir!

 23. Margalida Capellà Soler Post author

  Moltes gràcies! Deka n’estarà ben content!

 24. F. Xavier Gras

  Es una molt bona forma d’aprendre’t l’alfabet grec, en Deka va fer una bona feina.

 25. Elisa Moya

  Salve!
  Com ja vaig dir en un comentari anterior, aquesta cançó està molt bé, ja que si et costa saber-te l’alfabet grec, això t’ajuda molt, encara que també cal dir que tot i aixi, continuen sent difícils d’aprendre, però tot s’intentarà.

 26. Nora Domingo

  Salve!
  Si, n’estic segura que aquesta es la millor manera de aprendre l’alfabert Grec, sense cap dubte. Es una cançó es molt fàcil que s’et quedi al cap, com la mateixa cançó diu! M’agradat molt i m’esta ajudant aprendreme’l. Molt bó!!

 27. Nora Domingo

  Es la letra Alfa que se junta con la Beta
  con la Gamma y una Delta que con todo se respeta
  Èpsilon la sigue, continua con la zeta y después
  vienes la eta y te tocaré la teta.
  La I se llama Iota y no vuelo con la Capa.
  La Lida esta contenta si pronunció bien Lambda.
  Si yo digo Mi después diré Ni, ni flipando
  que te escucho cuando todos dicen Si.
  Òmicron lo entiendes, de la vocales es la O.
  Después viene la Pi y la P se llama Ro.
  La S es de Sigma y la T se llama Tau.
  Ípsilon y Fi son las dos que m’han costao.
  Espero cantar más y que digáis que si,
  empiezo a decir Qui y después acabo Psi,
  cantando l’alfabeto quizà ya se te pega
  y se acaba la canción con la palabra Omega.

 28. Vicctor Barranco

  Salvee!!
  semblara mentida, però divendres a la ultima classe no em sabia l’alfabet, i avui Diumenge a les 13:00 del migdia me l’he après gràcies a la canço, ja que he copiat la lletra, i de tant escoltar-la me l’he après. Per tant vui donar gràcies a l’Uri per fer aquesta canço i fer una manera més fàcil d’apendres l’alfabet.
  Aqui deixo la lletra:
  Es la letra ALFA que se ajunta con la BETA con la GAMA i una DELTA que con todo se respeta ÈPSILON la sigue y continua con la ZETA i despues viene la ETA i te tocare la TETA, la i se llama IOTA y no vuelo con la KAPA, la Lida esta contenta si pronuncio bien LAMBDA, si yo digo Mi después diré Ni, ni flipando que te escucho cuando todos dicen si. ÒMICRON lo entinde de las vocales es la o despues viene la PI i p se llama RO la s es de SIGMA i la t se llama TAO, ÍPSILON y FI son las dos que mas me han costao, espero cantar más y que digáis que si, empiezo a decir QUI y después acabo PSI, cantando l’alfabeto quizà ya se te pega y se acaba la canción con la palabra OMEGA.

  valee 😉

 29. Margalida Capellà Soler Post author

  Així m’agrada! Estudiant l’alfabet a ritme de rap! Ara només falta treure unes quantes faltes a la lletra del comentari de la Nora i ja tindrem la lletra del rap!

 30. Yasmina Berkane Pais

  Salve! 🙂
  Aquest rap em sembla una gran idea per aprendre l’alfabet, jo encara no me’l se del tot, però he escoltat unes quantes vegades la cançó i m’està ajudant a que l’estudi sigui més fàcil i entretingut.
  La veritat és el ΔΕΚΑ ha fet molt bon treball, no només per ell, sino que també per tots els altres alumnes de grec que hem arribat més tard o fins i tot alumnes d’altres instituts. Enhorabona!
  VALE.

 31. Andrea Balart

  Salve! Aquest rap està molt bé ja que m’ha ajuat molt alhora d’aprendrem les lletres del alfabet. La Lida ens va explicar que el va crear un alumne que no s’el s’havia i s’el va acabar aprenent amb aquest rap.
  Vale!

 32. Marta Verde

  Salve!
  En veritat es una gran manera d’apendre l’alfabet i molt més fàcil ja que les cançons se’ns queden abans al cap que no estudiant. Felicitats Deka!
  Vale.

 33. Paula Franco

  Salve!

  Felicitats per al rap de l’alfabet grec, fa 3 anys que es va publicar però tot i aixì segueix parlant-se d’ell i utilitzant-se per estudiar l’alfabet.

  S’ha de dir que aquesta cançó té competència pel Youtube, obviament és millor la del Fil de les Clàssqiues.

  http://www.youtube.com/watch?v=ZUrZHF_WBeI

 34. alma bergel

  Salve!!!

  Molt chulo el rap de l’alfabet en un moment ja s’ha ma quedat al cap. Felicitats a l’autor ja que gràcies a ell molts alumnes ens aprenem l’alfabet d’una manera diferent y mes propera.

 35. Alina Roman

  A mi m’ha agradat molt aquest rap es molt útil per aprendre l’alfabet grec i més perquè aquest es el meu primer any de grec i realment m’ha servit molt ! Felicitats Deka! segueix així !!

 36. Xènia Serra

  Salve!!
  Aquest rap és molt divertit d’escoltar i te un ritme que es molt fàcil de recordar. M’ha ajudat molt al aprendrem els noms de les lletres gregues sobretot les del principi i les del final. Gràcies Deka per fer aquest rap !!

 37. aiida

  Sembla que no però realment és enganxosa eeee, amb la tonteria se’t acaba quedant. Apart, no està gens malament, és molt xula! Valeeeeee

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *