Astèrix als jocs olímpics

Dimecres a la tarda, fora d’horari lectiu, vaig anar al cinema amb els alumnes de primer de batxillerat, els  de llatí i de grec, a veure Astèrix als jocs olímpics, una pel·lícula acabada d’estrenar amb actors reals i amb un pressupost de 78 milions d’euros, basada en el dotzè àlbum de Goscinny i Uderzo. Té un ritme per a mi un pèl vertiginós, però ens ho vam passar bé, vam riure molt i a mi em va fer molta il·lusió tornar anar voluntàriament al cinema amb els alumnes. Al tren, vàrem intercanviar opinions sobre la pel·lícula i potser algú n’acabarà fent el seu treball de recerca a segon de batxillerat. Ara m’agradaria que féssiu els vostres comentaris perquè siguin útils als que encara no l’han vista i visionin el tràiler.

16 thoughts on “Astèrix als jocs olímpics

 1. VALÈRIA

  HOLA, EM DIC VALÈRIA I ACABO DE FER VUIT ANYS. DIMECRES TAMBÉ VAIG ANAR AL CINEMA AMB ELS NENS GRANS DE BATXILLERAT. EM VA AGRADAR MOLT ASTÈRIX ALS JOCS OLÍMPICS I VAIG VEURE COSES D’ALTRES PEL·LÍCULES: L’ESPASA DE LA GUERRA DE LES GALÀXIES; QUAN L’IDÈFIX BUSCAVA EL DRUÏDA PANORÀMIX, VA CRIDAR ELS GOSSOS IGUAL QUE A 101 DÀLMATES; TAMBÉ EM VA RECORDAR CIRANO DE BERGERAC, etc QUAN FEIEN LA CURSA DE CARROS IMITAVEN LA FÓRMULA 1, AL MEU TIET XISCO LI ENCANTEN LES CURSES DE COTXES I DE MOTOS.VAIG RECONÈIXER GENT FAMOSA DEL MóN DE L’ESPORT. LA BANYERA I ALTRES ESCENES EM VAN RECORDAR UN CÒMIC DE LA MAMÀ QUE TINC EN ANGLÈS: ASTERIX AT THE OLYMPIC GAMES. NO EM VA AGRADAR GENS NI MICA BRUTUS.TINC MOLTES GANES QUE SURTI EN DVD I DESPRÉS LA VEURE UNA I ALTRA VEGADA FINS FER_LA AVORRIR ALS PAPAS.

 2. Denis

  hola, Lida!

  Quan vegis que he comentat aquí et sorprendràs però es que quan e nat a comentar la pel·licula i el llibre que ens vas encomanar tornava de veure aquesta peli!

  El que m’ha agradat més d’aquesta pel·licula és que apart del sentit del humor que caracteritza l’Esterix i l’Obelix es la varietat de famosos que han fet sortir en una de les moltes aventures dels dos Gals. Com sempre, no hi pot faltar una història d’amor (en aquest cas dos, no oblidem a l’Idefix). També he rigut molt amb els noms originals que van donant a les coses que s’inventaran en el futur.

  fins dilluns Margalida!

 3. Sara Perez

  Em va agradar molt la pel·licula; ja veig que a la Valèria tambè. Esta molt bé com ajunten el món actual dels formula 1 , de famosos i d’altres pel·licules. Crec que es una gran peli i que pots riure molt sobretot amb els noms que els hi posen co el que no te llengua que li diuen sindecirnimunimus. Ja tu he dit que m’agradiaria fer el treball sobre aquesta peli analitzarla pensu que estaria molt bé!! Aixi que si el faig esperu que m’ajudis perque yo sola no podre. A, ja estic buscant una mica d’informació.

 4. andrea gonzalez

  GaLI!! quina nena mes maca que tens..oiiii!és una margalida en peque:) Ami també em va agradar molt la peli, jo tambe vaig veure totes aquestes coses d’altres pelis.Realment es una bona peli per pasar l’estona i riure. També em vaig fixar molt en els maquillatjes i en els postisos que portaven alguns personatjes, tinc una companya de ball que estudia aquestes coses i no puc evitar-ho:) LA RECOMANO!

 5. Raquel Martos

  Margalidaaa!
  Em va encantar la pel·lícula, i ja vaig veure que a la Valèria també, estaba molt bé la peli, ja que també hi havia coses de l’actualitat, i que ja n’havíem parlat a classe.
  Recomano molt aquesta pel·lícula ja que és molt entretinguda.
  Quan tingui temps em llegeixo el còmic i te’l comento!
  AVE yo!
  jajaja!
  Fins demààà! 🙂

 6. rma1089

  vale cometariiis hahah.
  Galii a mi també em va agradar moltisim la peli.
  vaig identificar molts trets romans que treballem com les salutacions, la roba, i el pensament llatí.
  això de vere el Michel Shumaher em va costar de encaixar haha. enfi.
  la teva filla es una mini-gali en rossa:D.
  ave nosotros Raquel (egocentrismos no haha)
  petonns.

  -andrea-

 7. Marta Molina

  Fa temps vaig veure la primera pel·lícula d’Astèrix i em va agradar bastant, encara nohe anat a veure aquesta última, però segons els comentaris anteriors segur que valdrà la pena anar-hi. El què més m’agrada de les pel·lícules d’Astèrix és l’Idèfix, és moníssim!
  Petons

 8. Marta Cava

  Vaig veure un tros de la pel·lícula i no em va agradar gaire, em va agradar més la primera peli que parlàven més sobre la Gàl·lia i les batalles contra els romans.

  Tot i així, m’agraden més els còmics d’aquesta personatges1

 9. Xavi Arriazu

  Jo encara no he tingut oportunitat de veure aquesta pel.licula però veient aquests comentaris crec que m´animaré.

 10. Verónica Vega

  Hola!
  A mi també em va agrador molt la pel·licula!! Es molt divertida i entretinguda, a més com diu la Valèria té trets d’altres pelis!! Per una altra banda crec que respecta bastant el món grecoromà: la forma del circ, la roba i l’egocentrisme. Està força bé!!!

 11. Marina Caimel

  Hem sembla molt bé que euns personatges tan divertits com Astèrix fagin una representació comica de com eren els jocs en aquella época.
  Jo encara no le vist…
  Un petó Lida, segueixo comentat.

 12. Pingback: Aracne fila i fila » Blog Archive » Formació en tortuga

 13. Judith Martínez Barranco

  Salve!!
  Encara no he vist la pel.lícula pero després de veure aixó potser la miro!
  vale!

 14. Marta Gallardo

  Salve!

  Jo si que he vist la pel·lícula ja que al meu germà petit li agrada molt i la veritat és que a mi també m’agrada. La recomano!

  Vale!

 15. Pingback: Un viatge als jocs esportius de l’antiguitat | Aracne fila i fila

 16. Pingback: Un viatge als jocs esportius de l’antiguitat | Aracne fila i fila

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *