L’entrada al Naturalsom del curs 15-16

nudibranquios01La pàgina d’inici del bloc NaturalsOM donava així la benvinguda el curs 15-16

Benvinguts i benvingudes:

nudibranquios01Aquest bloc ha estat creat amb la intenció d’ajudar l’alumnat de secundària de Ciències de la Naturalesa i Ciències per al món contemporani.

Navegant pel menú lateral de la dreta podreu accedir a tots els continguts del bloc.

Sota l’etiqueta CURS trobareu apunts i presentacions amb els continguts curriculars dels cursos d’ESO.

Dins la categoria “Més seccions al NaturalsOM” disposeu d’articles d’ampliació, una extensa videoteca classificada per temàtiques, biografies i multitud d’enllaços que us poder ser d’utilitat a l’hora d’estudiar i millorar o ampliar els apunts que preneu a l’aula.

Aquest bloc també pot ajudar-vos a satisfer la infinita curiositat que mostreu a classe… 😉

Esperem que us sigui de profit!

 

CURS 2015 – 2016

2016: ANY INTERNACIONAL DE LES LLEGUMS

L’Any Internacional de les Llegums 2016 es proposa sensibilitzar l’opinió pública sobre els avantatges nutricionals dels llegums com a part d’una producció d’aliments sostenible encaminada a aconseguir la seguretat alimentària i la nutrició.

Els llegums són una font essencial de proteïnes i aminoàcids d’origen vegetal per a la població de tot el món, i s’han de consumir com a part d’una dieta saludable per combatre l’obesitat i prevenir i ajudar a controlar malalties com la diabetis, les afeccions coronàries i el càncer; també són una important font de proteïna d’origen vegetal per als animals.

A més, els llegums són plantes lleguminoses que tenen la propietat de fixar el nitrogen, el que pot contribuir a augmentar la fertilitat del sòl i que tenen efectes positius en el medi ambient

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *