La vida oculta d’una cèl·lula

NOVETAT: SUBTÍTOLS EN CATALÀ!

Un vídeo senzillament espectacular, que ens mostra una cèl·lula invadida per virus. Un vídeo de la BBC d’una qualitat extraordinària que oferim traduït al català. Si disposes de 57 minuts i tens  ganes de ciència i cinema, no se’ns acut res millor que oferir-te. Preciós, aclaridor, impactant…

Nota: Aquest és un vídeo que pertany a la BBC i que un professor del centre ha traduït al català per fer-lo accessible al màxim d’alumnes. El NaturalsOM us ofereix aquesta primícia, però, per poder-ho fer, no ens ha quedat una altra opció que penjar-lo a una web russa. Altres webs més famoses de vídeos consideren il·lícita aquesta traducció i no deixen l’espai per poder pujar aquest arxiu, recordant-nos que pertany a la BBC  i que els drets d’autor encara estan per sobre dels drets pel coneixement i  l’educació.

Des d’aquí volem fer saber que reconeixem l’autoria d’aquest vídeo i que en cap cas pretenem difondre’l com un reportatge propi. La BBC té el nostre reconeixement i tot el nostre agraïment per haver editat un documental amb tan alt valor educatiu. Tampoc no cal dir que amb aquesta traducció no perseguim treure cap benefici ni guany econòmic. La nostra és una aposta únicament pel coneixement i la difusió de la ciència.

Esperem que us sigui de profit.

2 thoughts on “La vida oculta d’una cèl·lula

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *