Del llenç al moviment: les passions humanes al límit

A Beauty, un curtmetratge de l’italià Rino Stefano Tagliafierro, podreu emocionar-vos o horroritzar-vos amb les pintures d’artistes molt coneguts tot cobrant vida. Realment en aquesta impressionant selecció d’obres, no hi podien faltar els referents clàssics i sobretot mitològics. A veure si sou capaços de destriar, entre les passions humanes al límit, les obres amb referències clàssiques:

4 thoughts on “Del llenç al moviment: les passions humanes al límit

 1. Alèxia Alvárez

  Salve/ Xaipete!!
  En Beauty (Belleza), una col•lecció de 116 quadres cobren vida en un vídeo de animació de casi 10 minuts. Cada pintura original es transforma en un instant de moviments suaus; en una visió acompanyada de veus corales y sons de la naturalesa. Es pot apreciar com els personatges respiren lentament, inclinen el cap relaxats, actuen com si únicament visquessin para allargar aquest moment.
  El director parla de com la bellesa ha sigut descrita “des de la antiguitat ”
  Las pintures comencen amb visions d’innocència i molt poc a poc, donen un passa a un atmosfera eròtica, i desprès passen a la penombra, al dolor, i a la violència de obres de caràcter religiós. Historicista i mitològic cada cop més pertorbadores.
  De les pintures de caracter mitològic he sapigut trobar a Cronos menjan-se a un dels seus fills, i a medusa.
  Com ha dit un company es realment realment impactant,i com tu Lida, m’he quedat impressionada!

 2. Mireia Sánchez

  Xaipete!!

  Sense dubte la bellesa ha sigut present a les nostres vides ja des de l’antiguitat i aqui trobem un focus clau, una col·lecció de quadres impressionants que mostren la bellesa d’aquell temps.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *