El món a l’inrevés. Carpe diem!

ConcursoClic Fotografía Es de Libro

La fotografia de l’alumna de Grec i de Llatí de primer de batxillerat Judit Giménez Roig ha estat la guanyadora de la categoria de Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà del primer “Concurso ¡Clic! de fotografía de investigadores (muy) jóvenes” de Esdelibro

El món a l’inrevés. Carpe diem!

L’enhorabona Judit! L’enhorabona institut Premià de Mar! Realment la fotografia amb Premià de Mar cap per avall és magnífica i el referent clàssic horacià també.
A partir d’avui estarà exposada a la Feria del Libro de Madrid fins el dia 15 de juny juntament amb els treballs guanyadors de totes les edicions ESDELIBRO entre els quals n’hi ha uns quants (premis i mencions) del nostre institut! Feliciter! Tenim previst visitar la Feria del Libro i l’exposició dels nostres treballs i fotografies dia 14 de juny quan anem a Madrid a recollir la baldufa d’Edublogs per al blog Non omnis moriar premiat en la categoria d’alumnes de batxillerat.

15 thoughts on “El món a l’inrevés. Carpe diem!

 1. Judit Giménez Roig

  És el primer cop que guanyo un concurs de fotografia i m’ha fet molta il·lusió. Encara em costa creure que una fotografia meva estarà exposada a Madrid, tan lluny d’aquí, i que potser molta gent la veurà. Quina vergonya! Si més no, el més important per mi és que estigui allà exposada, i no pas el premi físic que rebi.
  Amb aquesta imatge volia expressar com no tot és com sembla, tot té el seu costat positiu. Molta gent afirma que Premià de Mar és avorrit, jo penso: perquè no ho mirem des d’una altra perspectiva? I com això hi ha molts altres exemples de coses que en comptes de gaudir-les, la societat es queixa i no les aprofita. Moments que la gent deixa passar sense pensar que podien ser grans oportunitats, per exemple. El món seria molt diferent si ho veiessim, tal com diu el programa de TV3, “amb ulls de nen”.

 2. Margalida Capellà Soler Post author

  Gràcies, Judit, per aprofitar aquesta ocasió d’expressar també aquí els teus sentiments i la teva emoció. Continua captant amb els teus ulls i el teu objectiu el món que volem viure i que ens mereixem gaudir. No t’has d’avergonyir de res: tant a la Feria del Libro com a Internet moltíssima gent podrà gaudir de la teva fotografia i del desig que hi has amagat, això és tot un orgull per a tots i també per a Premià de Mar. L’enhorabona!

 3. Clàudia Cazaux Cuberas

  Felicitats Judit! Una fotografia molt bonica la veritat, no he vist les altres però segur que era la que es mereixia el premi.

 4. Joan Marc

  Felicitats Judit,
  Segur que tindràs més d’una alegria si segueixes fent coses tan originals.

  Endavant i bon estiu!

 5. barroso.rebeca

  Xaipete!!!

  Moltíssimes felicitats Judit pel premi!! Considero que has fet una fotografia fantàstica i molt original.

 6. Marina Cañas

  Moltes felicitats Judit! Et mereixies guanyar el premi perque aquesta foto és una passada! m’agrada molt com està enfocada i tot, es pot veure que t’agrada molt aquet tema de la fotografia i el cinema!! Moltes felicitats un altre cop!

  Vale!!

 7. Sergio Fernandez

  Xaipe.

  Feliciter judit! tot esforç te la seva recompensa, molt bon treball i felicitats de nou!

  Vale!

 8. Marta Gallardo

  Salve!

  Felicitats Judit! Gairabé una fotògrafa ja, me’n alegro molt de que hagis guanyat aquest premi. I la fotografia és molt bona. Segueix així!

 9. Pingback: VIII Premi Edublogs categoria Batxillerat: Non omnis moriar | Tòpics horacians arreu

 10. Pingback: Premià de Mar a Madrid: Turbo argenteus d’Edublogs, Feria del Libro… | El Fil de les Clàssiques

 11. Judith Martínez

  Moltissimes felicitats Judit!!! ets una gran fotògrafa, m’alegro molt que hagis guanyat el premi, t’ho mereixes molt, segueix així!!

 12. Hady Camara

  Salve!
  Feliciter Judith!, trobo que la fotografia és molt original i l’explicació i el que has intentat transmetre amb la foto molt interesant. Hauriem de gaudir més dels petits moments i detalls del dia a dia , i restar-li importancia a les cosses negatives.

 13. barroso.rebeca

  Salvee!!!

  Moltes felicitatss Judit!! Considero que et mereixes el premi, ja que has fet una fotografia fantàstica!!! 🙂

 14. Boutaina Anza

  Salve !

  Felicitats Judith! Aquesta fotografia és magnífica ja que és una de les millors que he vist fins ara. Em sembla molt interessant el que tu expresses mitjançant aquesta imatge i has fet un treball fantàstic. Enhorabona altre cop pel premi perquè te’l mereixes després del teu esforç i continua així !!

  Vale…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *