Avui és dimecres, què en diria Hermes?

Vivim mentre algú ens recordi i hi ha gent que viu eternament si hem de fer cas a Horaci: “non omnis moriar“. Passen els dies i tots els dimecres continuo esperant amb candeletes Los sueños de Hermes, tot i que malaguanyadament els somnis es van esvair aquest estiu. Avui és un dia en què percebo un somni amb un adjectiu com aquells en què sols en Juanvi acostumava a excel·lir, com “nefelibata” després de les Jornadas de culturaclasica.com de fa uns anys a Mèrida; i no sé perquè, potser per inspiració divina, potser per enyor però gairebé sé del cert amb quin adjectiu qualificaria aquesta notícia (Joan Pons, Campanet (Mallorca) www.diariodemallorca.es 11/02/2014).

1601325_675945682448911_2016216509_n

11 thoughts on “Avui és dimecres, què en diria Hermes?

 1. alarioxtecblocs

  Marga, molt bona entrevista, malgrat que no es veuen les paraules en grec. Crec que ets massa políticament correcta… El meu condol pel teu company que ens ha deixat.

 2. Marta Verde

  Salve!!
  Moltes felicitats Lida per haver sortir al diari de Mallorca. Com tots sabem el teu company i una gran persona dins el món de les clàssiques, ens ha deixat.
  També vas fer un gran pas i un gran canvi en la teva vida, passar de voler estudiar genètica a estudiar clàssiques, si no avui en dia no estariem amb tu!!!

 3. Judit Gimenez

  Carai, quina entrevista més interessant. Mai està de més conèixer una mica més a la nostra professora, i menys si és tan coneguda com per sortir al diari de Mallorca! Triar les clàssiques fou una decisió important en la vida, de ben segur, és una situacio per la que tots nosaltres estem passant i una decisió que tots nosaltres hem haugut o haurem de prendre en algun moment de la nostra vida. Mira que hi ha diferència entre genètica i grec i llatí!

 4. Rebeca Barroso

  Salve!!!

  Primer de tot moltes felicitats Lida per sortir al diari de Mallorca, considero que ha estat una entrevista molt interessant. Triar que vols estudiar a la teva vida és una decisió molt important, que tots haurem de passar alguna vegada. Penso que vas fer un gran canvi, ja que primer volies estudiar genètica i et vas decantar per la cultura clàssica.

 5. Pingback: Procedite gens classica! | El Fil de les Clàssiques

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *