Els de llatí també ens mobilitzem!

A les portes del Mobile Wolrd Congress de Barcelona i a partir d’aquest vídeo dels alumnes de llatí de 4t, tot i que en el nostre centre està prohibit l’ús dels mòbils, us pregunto com us imagineu els romans amb la nostra tecnologia mòbil i com us agradaria que fossin les classes de llatí en un futur immediat? Les nostres classes ja són prou digitals; però sembla ser que l’Ariadna, la Júlia, la Laura, en Guillem i en Joan encara hi veuen més possibilitats. I vosaltres?

[youtube]http://youtu.be/CACZgFYHfhM[/youtube]

15 thoughts on “Els de llatí també ens mobilitzem!

 1. Ariadna

  Bonum diem!
  El video ens ha quedat bastant bé, finalment, després de tots els canvis que vam haver de fer… Jo crec que podriem fer totes les classes com les de llatí, amb l’ordinador, són més interactives i divertides. Espero que us hagi agradat el video!

 2. Chaima

  Salve!
  Moltes felcitats, principalment els alumnes de llatí de 4t Eso del nostre institut.Molt bon, treball companys, ús ha quedat motl bé has veu el treball està molt ben elaborat.Doncs la veritat, m’imagino a Cesàr agafant el whatshap i la veritat que em fa una mica gràcia. Al fet, de l’influència de les reds socials, actualment s’estàn expandin i ocupan llocs de coses tradicionals que abans es feia.
  Però un ha d’estar la moda i per tant, les reds socials s’estàn expandint en les nostres vides com a cultura del nostre dia a dia.

 3. Mireia Gil

  Felicitats pel vídeo! M’ha agradat molt, és original. Mai m’havia preguntat si la tecnologia hagués existit en l’època romana, però crec que moltes coses i tradicions que tenim avui en dia d’ells no tindríem segurament la forma de pensar també seria diferent.

 4. Roser

  Salve!

  Felicitats als alumnes de 4t ja que han fet un molt bon video i ha quedat realment bé. La veritat és que mai m’havia preguntat com reaccionarien els antics romans amb la nostra tecnologia actual i al pensar-ho m’ha semblat una mica extrany però és molt original i divertit.

 5. Nicol Narvaez Rodriguez

  xaipe!

  Moltes felicitats nois, això que os agradi les classes de llatí es molt important, i fent vídeos així s’anaprén molt, ús ha quedat super bé es nota que no teniu vergonya de fer vídeos, jo no seria capaç de fer un vídeo així, jajaja, però l’influència de les red socials estan fent que es perdin les costums de fa anys.

 6. Hady camara koita

  Salve!
  Crec que el vídeo os ha quetdat molt be! Le trobat bastant original i el montatge molt ben fet.
  No m’imagino les classes de llati molt mes digitalizables, treballem en el blog, al moodle i fins ho tot podem trobar una página de facebook, què més volem ?

 7. Judit Gimenez

  Feliciter! Molt bon video. És una idea molt original aquesta de pensar que farien els romans si tinguessin mòbil. Estic d’acord amb el fet de que hauria d’haver més assignatures que impliquessin treballar amb ordinadors i altres tecnologies, vulguis o no, fa que treballar i estudiar sigui molt més atractiu.

 8. Maria Benito

  Ave!

  El video és fantàstic. M’ha agradat molt la manera de dur a terme les idees que havien pensat. La qualitat és molt bona i això dóna més valor al muntatge.

  Està bé fer presentacions i activitats per mitjà de la web, però a mi personalment em va millor el mètode tradicional. On hi hagi un bon llibre per subratllar i un full per fer resums i prendre apunts, que es tregui l’ordinador.
  Penso que a internet ho trobem tot fet. Només hem d’escriure al buscador alguna cosa, que la trobarem en pocs minuts, fins i tot en segons. D’altra manera, si has de ser tu mateix qui redacti les teves pròpies conclusions, se’t queda gravat al cap en menys temps, i ho entens a la teva manera, cosa que facilita que puguis recordar-les en altres moments.

  Salve!

 9. Alexandre Mercadé

  Salue,
  M’ha agradat molt el video es molt original, poques vegades m’havia preguntat que hagués passat si la tecnologia hagues existit en l’epoca romana. Pero crec que moltes costums i tradicions que tenim avui en dia ve d’ells.
  Value.

 10. Daniel Jarque Martinez

  M’agradat molt aquest video tan original, moltes felicitats als alumnes de 4 ESO. Mai m’he preguntat que hagues passat si la tecnologia hagues existit en l’epoca romana. Jo no faig llati pero son les mateixes formes de classe en greg (digital) més en digital crec que no es pot fer igualment si haguessin o no haguessin més formes m’agraden com son les classes en el meu cas de greg.

 11. camil.arigon

  Felicitats pel vídeo!!! Ha estat una idea molt original. Considero que seria una mica estrany que els romans haguessin estat presents en la tecnologia actual i tinguessin telèfons mòbils, però que si hi haguessin tingut ho veuríem com algo molt normal! Considero que si haguessin tingut la tecnologia actual ens haguessin arribat molta més informació perquè tindríem més documents i imatges que s’han fet malbé amb el temps.

 12. barroso.rebeca

  Salve!!!!

  Moltes felicitats per aquest vídeo!!! Considero que ha sigut molt bona idea i sobretot molt original, ja que poques vegades m’havia preguntat que hagués passat si la tecnologia hagués existit en l’època romana.
  Estic d’acord que podríem fer moltes classes com llatí i grec, és a dir amb l’ordinador, ja que així podem fer la nostra feina una mica més divertida.

 13. Andrea Torrente

  Bonum diem!
  Penso que el video està molt i molt bé! M’agrada molt com ha quedat i penso que heu sabut expressar el que volieu transmetre.
  Crec que està molt bé utilitzar l’ordinador per aprendre llatí, però a mi també m’aniria millor prendre apunts, ja que així aprenc més. Tot i així, m’agrada com fem les classes.
  Ave!

 14. Marta Gallardo

  Salve!
  Molt ben fet el vídeo, i la idea molt original! És cert que és estrany pensar que hagués passat si haguessin tingut la tecnologia tal com la coneixem actualment. A més, se’m fa més difícil d’imaginar com seria la tecnologia ara si els romans l’haguessin tingut.
  Vale!

 15. Alèxia Alvárez

  Salvete!
  Felicitats per el video , esta molt ben fet!
  Si els romans de per si, sense tecnologies digitals, ja eren un imperi amb molt de poder, la seva cultura i la seva forma de fer era a gran escala en comparació a les altres cultures, i ja eren molt moderns per la seva època, no em puc ni imaginar com haguessin sigut si tinguessin les eines teconologiques que tenim avui en dia nosaltres… em farien por fins i tot!
  Opino que les classes que avui en dia s’imparteixen de llatí com de grec en el meu cas que estic cursant batxillerat huamnistic, son les adients i que potser si necessitarien algunes millores com que el internet anes millor, pero no hi faria cap modificació, el metode que estem fent servir es el adient i crec que els alumnes anem bé!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *