Josefet: tot un artista amb referents clàssics!

Sovint la gent té cops amagats i jo coneixia en Josefet Fuentes per la seva enorme habilitat palindròmica (vid. el seu últim article sobre la qüestió sotàdica) o pels seus interessants tallers d’escriptura, però fa poc, en el seu bloc Primus Calamus, vaig descobrir el seu vessant d’escultor. Mireu quins relleus amb fang i referents clàssics han cisellat les seves mans, tal qual Prometeu!

Mireu-les de nou i a veure si sou capaços de veure personatges de la Ilíada i de l’Eneida, déus i herois de la mitologia, fragments de Tucídides o de Carmina Burana així com textos en indoeuropeu, en grec i en llatí. Ja li he demanat de fer una exposició perquè així no se’ns escapi cap detall i potser, fins i tot, ens podria ensenyar com fa aquestes petites escultures farcides de referents clàssics. L’enhorabona, Josefet!

7 thoughts on “Josefet: tot un artista amb referents clàssics!

 1. ortiz.patricia1020

  L’enhorabona! És fantàstic, quin artista! Ben bé semblen de l’època i tot. Felicitats!

 2. Uxue Avilés

  Salve!!!

  Moltes felicitats, està molt ben fet, semblen de l’edat i estan super elaborades!!

  Vale!!

 3. serna.marta2010

  Salve!
  Estan molt ben fetes aquestes escultures. Semblen fetes per un escultor de la època romana.

  Vale!

 4. Pingback: Aracne fila i fila » Blog Archive » Magna celebratio A.D MMXII: In crescendo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *