Mapa poètic de Grècia

De mica a mica, anem coneixent la geografia de Grècia a classe de Cultura Clàssica i de Grec. Avui us presento un mapa col·laboratiu, obert a la participació de tothom: Mapa poètic de Grècia. Es tracta d’anar posant poemes o fragments de diferents autors i èpoques, fins i tot de creació pròpia, sobre indrets de l’antiga Grècia. Qui s’hi anima?


Vid. Mapa poètic de Grècia en un mapa més gran

55 thoughts on “Mapa poètic de Grècia

  1. Pingback: Oda a una urna griega | Aracne fila i fila

  2. Pingback: Grècia en Google maps | El Fil de les Clàssiques

  3. Pingback: Un viatge a les platges de les illes gregues | Aracne fila i fila

  4. Arnau Torres Nadal

    Xaipe!
    És increïble pensar que encara avui hi ha tanta quantitat de poemes inspirats en Grècia o dedicats als grecs. Eren molts els escriptors grecs i és curiós que fos en aquella època que hi haguessin tants pensadors, matemàtics, filòsofs…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *