Els últims jocs olímpics

Habiliteu el Javascript i el Flash per veure aquest Flash video.

Quins símbols antics hi reconeixeu? quins trets dels jocs olímpics perviuen encara en l’olimpisme actual? Recordeu el discurs inaugural amb el jurament del codi olímpic? Les mascotes?  …


9 thoughts on “Els últims jocs olímpics

 1. Pingback: El fil de les clàssiques » Blog Archive » Living History dels antics Jocs Olímpics

 2. Marc

  Molen més el jocs olímpics de l’antiga grècia que els d’ara, jejeje. La presentació dels jocs olímpics de Beijing va ser impressionant, podries penjar el video era molt bo!

 3. Margalida Capellà Soler Post author

  Recordes, què tenien de cultura clàssica! Poca cosa; en canvi, sí els d’Atenes que us penjaré ja que tenen a veure amb les manifestacions artístiques del llibre de Grec ! ed.Teide, unitat 8 que us toca per divendres vinent.

 4. Oriol García

  Es veritat! Avans eran millors els jocs que els d’ara! L’ignaguració és molt bonica i currada!

 5. Marc

  Si algun día tinc molts diners subvencionaré uns Jocs Olímpics mortals com els d’avans, i seràs convidada a presidir-los. Tot i que els jocs d’ara també estàn be, sóc un fan incondicional.

 6. Camila

  Actualment dels Jocs Olímpics passats només perviuen aquests: la cursa, les proves hípiques i el pentatló, aquest últim no és ben bé com l’antic, el pentatló modern és un esport que consisteix a efectuar cinc proves: esgrima, natació, tir, cros i equitació en tres o quatre dies consecutius, en què guanya qui obté la puntuació total més alta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *