35 thoughts on “Taller de cuina grega antiga a la Boqueria

 1. Raquel

  EL video està molt bé i em fa molta gràcia!
  jajajaja
  ens ho vam passar molt bé a la cuina Grega, i ens va agradar a tots, o almenys a la majoria més que la cuina Romana!.
  Estava tot molt bo, ademés!

 2. Carla

  Woow Gali!
  El video esta super bé amb els seus incisos i tot, jajaj la imatge infiltrada que mes m’agradat a sigut la del ganivet ala pica( no!) jajajaj m’ha fet moltissima gràcia, estàs ven boja tu eh a vegades! jajajja amb carinyu Gali!

  M’ha agradat moltissim tornar repetir taller de cuina, pero d’especialitat diferent en aquest cas Grega, la passada Romana i amb l?Eulàlia Fargas.
  Gràcies Gali per montar-no aquestes”peazo” d’excursions, spas que ens agraden molt i que deconectem màxim!!!
  Petons!

 3. Anna Salas Tarré

  El video molt bo,
  La carn de porc estupenda, les llenties amb la oliva… impressionant, el formatge impressionant i els pètals gustossisims JAJAJAJAJA
  Realment molt millor que la cuina Romana, aquest cop el menjar s’asemblava més al nostre actual, es veia bé com els grecs anàven instroduint el costum de menjar tres plats, el primer; les llenties amb vinagre i ou, el segon; la carn de porc amb moncilla (sang) i el postre; el formatge de cabra amb mel i pètals de rosa i les figues farciles de avellanes i nous.
  Realment després vaig arribar a casa que quasi bé no vaig dinar! Aquest cop si que ens vam posar les botes i tot vem menjar bastant, només van sobrar llenties i tampoc gaire!
  El formatge va volar en dos minuts, semblava que fos el primer plat!
  Molt d’èxit realment.

 4. Carlos Rocamora

  Molt be Margalida bon video,
  els “murmuros” de fons queden be sembla el tipic documental de mercats del canal 8 els migdies al estiu!a mes amb la musiqueta de fons.
  Lo de no deixeu els ganivets a la pica m’ha agradat eh aquella escena, la pel·licula es molt bona de Stanley Kubrick, “El resplandor”, Kubrick te molt bones pelicules i una amb nom que s’assembla a la de una obra grega “2001 odisea en el espacio”

  buenu deixu de dir coses de pelicules.
  Molt bon video, adeeu!

 5. Margalida Capellà Soler Post author

  Moltes gràcies, a tots! Carlos, ets un bon cinèfil i podràs ser un bon director de cinema. Veus, ja tens prou motius per estudiar i aprovar. Molt bona sort!

 6. andrea

  M’ha agradat molt el vidio jajajaja!
  Quina ràbia, segur que era millor que els cargols romans jajaja.
  Un petó.

 7. Verònica

  Gaaaalii:)! està super bé el video.! Crec que ens hagués agradat més la cuina grega que la Romana, tot i que a la que vam anar estava força bé.!
  el video està molt ben fet, i fa molta gràcia quan compagines videos d’altres llocs amb els de la cuina:)!
  adeeuuuuuu.!!!!

 8. Sara Pérez

  Veien aquest video crec que ha estat millor la cuina grega que la romana ja que han fet més plats i la veritat és que tenen més bona pinta pel meu gust!!!

 9. marta

  M’ha agradat molt el muntatge del video, i tot feia una pinta excel.lent. Aviam quan feu una demostració al institut de tot el que heu après, ejej

 10. laia

  liidaa!
  la veritat que encara que jo no hagi estat en el menjar de la cuina grega m’ha semblat més bó que el de cuina romana, perquè no se, hi havia llenties que encara que a mi no m’agraden molt les prefereixo abans que els cargols,i la carn de porc amb sang(bueno la sang…), les figues, que ancara que jo mai les he probat tenien un bon especte, i el formatge de cabra amb pètals de rosa :O es veu molt macuu,jajja.
  bueno en definitiva crec que m’hauria agradat més aquest menjar que el romà, jaja.

  vaalee!!

 11. laia

  sisisiisi,
  al que vam anar nosaltres, al de cuina romana m’ho vaig passar molt molt bé! 😀

 12. Marc

  està molt currat el video jaja, són les rises. Tenim que repetir e Margalida, cuina espartana ara! o Macedònica…com tu vulguis jeje, vinga ens veiem demà! -_-U

 13. Xavier Martín i Arruabarrena

  El vídeo molt encertat: en el fons i en la forma!
  La cuina grega exquisida!
  I continuo pensant que sou els millors!
  Forta encaixada.

  PD.El proppassat dissabte els meus amics/gues es van llepar els dits amb un “convivium” romà a casa nostra!

 14. Margalida Capellà Soler Post author

  Moltes gràcies!
  És fantàstic, Xavier, que celebréssiu un convivium! L’èxit és sempre assegurat!

 15. pol Nóbrega

  El vídeo m’ha agradat moltíssim! Està molt currat, el menjar estaba boníssim, m’ho vaig passar molt be! Llàstima que fos dilluns i la majoria de les botigues estiguèssin tancades. Per últim, trobo que el preu en les botigues de dolços és molt elevat perquè ens va costar 8 euros una bolseta de xuxes. Per lu de la cuina, les cuineres molt simpàtiques i agradables i he après a fer algúnn menjar grec i en se una mica més sobre lo seva cultura i gastronomia.
  Va ser genial i m’agradaria repetir-ho!
  Adéu!!!!

 16. Bet

  Ostres! boníssima l’excurció! i el menjar encara més! Ha sigut divertit, no deixis d’organitzar-ne, que valen la pena! m’encanta el video 🙂
  una gran excurcio! :):)

 17. Angela

  hola…doncs bé ami m’ha agradat molt…per que he après un plat tipic grec…i doncs m’ho passat molti bé i a part d’aprendre em reia molt,jo penso que val la pena anar, per al meu gust i la meva experiència…el vidio esta molt bé la margarida hu fa molt bé el vidio…ET FELICITOO MARGARIDA!!!UN PETÓ ADEU…

 18. Margalida Capellà Soler Post author

  Realment, Àngela, estàs feta tota una cuina remenant les llenties. Sense un bon material, el vídeo no hagués sortit. Moltes gràcies a tots vosaltres!

 19. yousra

  auest taller que hem fet m’ha agradat bastant mens alguns menjars pero tot molt bé crec que ha valgut la pena que agim anat , tot estava molt bé la Eulalia molt simpática i ens ha explicat que menjaven els grecs abans i els menjars fonalmentals .I el mercat de la boquetria era fantastic , molt gran i ple de coses molt curioses.
  en general fantastic m’ha agradat molt !!!!!!!!!!

 20. Joaquin

  El vidoe me gusto muchisimo, esta muy bien hecho y además la comida estaba buenisima, y probare a hacer algo parecido en casa.
  Te felicito a ti por haber programado esta salida que nos encanto a todos.

 21. jordi3

  El vídeo m’ha agradat moltíssim! mola molt el menjar estaba boníssim m’ho vaig passar molt be! Llàstima que fos dilluns i la majoria de les botigues estiguèssin tancades i el preu de la fruita estaba molt barata i molt bona

 22. Maria Salat

  Bua! Una sortida fantàstica! La cuina grega era boníssima (ja se’m veu tota l’estona menjant jaja). Quan vaig arribar a casa els hi vaig explicar, i em van dir que l’endemà cuinaria jo jajaj.
  En serio, em va encantar la sortida i que ens ensenyessin a preparar aquellls plats!
  El millor: el formatge amb mel, segur!
  I molt currat el vídeo, Lida!

 23. omaima

  Omaima,Derraz:3B

  Hola atothom!!!
  La sortida va ser genial…! el mengar bonisim, fantastic… bé, a de sortir bé xq l’hem fet nosaltres amb molt d’entusiasme… Les dues cuineres eren molt simpatiques,i savien explicar les coses molt bé…
  La veritat es k m’agradaria molt tornari!!!!!!!!!! A estat genial. Dew!

 24. El-Mekki

  Hola Margalida!!!

  La veritat es que va ser una sortida genial, ens ho vam pasar molt bé al taller de cuina grega, i puc dir que m`agrada molt mes la cuina grega que la romana. El muntatge està molt bé Margalida, has pogut fer que no es notes tot el soroll de fons que vam fer. A veure si tens mes idees de fer tallers, que la veritat ens agradan molt i participem molt.

  Adeu!!!

 25. Camila

  Gali!! un gran vídeo, ens estàs mal acostumant, perquè algun dia faràs un video que no sigui tan bó…esperem que aquest dia no arribi.
  Personalment m’ha agradat molt més la cuina grega que la romana, a més a més la explicació de l’Eulàlia aquesta vegada em va semblar molt més clara.

 26. Cristina Berjano

  Molt bo el video! espero veure el nostre en breus, veure’m menjar jajaja que sempre em pillaves Lida!

 27. Margalida Capellà Soler Post author

  El veuràs aviat, Cris! Em feia gràcia veure’t com menjaves. Disfrutaves!

 28. Eulàlia

  Χάιρετε!

  A mi em va agradar molt i el menjar ens va sortir força bo! De fet a mi em va passar l’estona volant.

  El plat que més em va agradar va ser el de les llenties amb les olives per sobre. Tot i que al principi semblava que no sortiria… va quedar molt bé al final!

  El formatge amb flors i mel també em van agradar bastant.

 29. Miriam Pelegrina

  Molt bo el video!
  No va estar malament el menjar , vaig fer un esforç en provar les llenties , la carn , el formatge amb mel i una cosa rugosa que no em va agradar gens. Vem fer un bon equip tots amb la cuina grega!

 30. bautista.noelia2011

  Salve Lida!

  Va ser una sortida molt divertida i sobretot amb noves experiencies,el menjar no va estar malament, encara que el segon plat a mi especialment no em va agradar gaire…Apart d’aixo l’Eulàlia ens va regalar un llibre de receptes que s’han de provar de fer-ne algunes.

 31. Laia Bagà

  La sortida que vam fer nosaltres, no va estar malament. L’ experiencia de cuinar va ser nova, i divertida.
  El menjar..no gaire bó.

 32. Marta Verde

  Salve!
  Quina taller més divertit, m’agradaria fer aquesta sortida.
  Molt ben fet el vidio jaja.

 33. Elisa Moya

  Salve!

  M’ha agradat tornar a veure aquest vídeo i recordar la bona expèriencia que vam passar. Crec que l’any que bé podriem tornar a anar, però canviant el menú ja que no em va agradar gaire, només les ‘torrijes’. Va ser divertit cuinar entre tots.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *