O Fortuna

A tots els i les alumnes que acabeu aquesta setmana segon de batxillerat i d’una manera molt especial als del 2n de batxillerat A, tutorands meus tots i alguns, a la vegada, alumnes de llatí i també de grec, ad hoc us he fet aquest muntatge sobre la dea Fortuna amb imatges d’obres d’art de tots els temps i amb la música o Fortuna de Carl Orff per tal de propiciar-vos la bona Fortuna i desitjar-vos moltíssima bona sort en els estudis i en la vida.

Ja sabeu: Audaces fortuna iuuat!

18 thoughts on “O Fortuna

 1. Joan Marc

  Bé, quina sort que teniu la Margalida com a professora. Jo, als meus tutorands, els portava a veure l’ou com balla i els convidava a posar un ciri a Santa Rita… són estils.
  Encara que no us conegui gaire, molt bona Fortuna

 2. Marina Caimel

  Com treballes Lida! Crec que amb aquest video, als has donat molta sort=) jo també els hi dessitjo el millor encara que sense video jajajajajaja.
  Un petó Lida.

 3. Sara Rodero

  Hola Lida!
  Ja sé que aquest vidio no em tocava veure’l pero quan he llegit que era la dea de la Fortuna vulia veure el vidio, i m’han agregadat molt les arts de diferents temps. I la música que has posat queda molt be amb el tema.
  Un petó.

 4. Oscar Rodríguez

  Hola Margarida, jeej aquí estoy, un poco nervioso la verdad, muy bueno el video.

  Un saludo

 5. andrea garcia

  Galii a nosaltres també ens faràs un l’any que ve?
  ahhahahaha
  MOLTA SOOOOOOOOOOOOOOOOOORT

 6. Raquel Martos

  molt bééééé està el videeo, m’agrada, sobretot les figures, i que les enfoquen molt, per veure-les amb més detall.
  un petó

 7. Judit

  Al cap i a la fi ens ho em passat be no?
  despres de un monton de treballs, exposicions, teatres, disfreses… No estat gens malament el crèdit, encara que Lida, ens has fet treballar molt!
  jajaa

  Del bloc m’emportare molts records com el teatre de classe, o la ultima entrada per las ramblas de Barcelona! No el tanquis i sobretot segueix-lo!

  un peto

 8. Laura Galán

  lidaa:
  Cúltura clàssica és un dels millors crèdits que he fet! Fas les classes molt entretingudes, i penso que aprendre amb diversió és important!
  Us desitjo molta sort a tots=)

 9. Coty

  Lida! Doncs que dir-te d’aquest crèdit? Crec que ha tots ens ha agardat molt! Espero que estiguis contenta amb els nostres treballs, expocicions i demés, perque ens hem esforçat sino al màxim com millor hem pogut.
  A mi en especial m’ha agaradat moltíssim aquest crèdit perque feia temps que estava interessada en aquests temes. Per aquesta raó he decidit fer llatí l’any vinent! Ha estat un plaer haver-te tingut com professora i haver coincidit a l’institut.
  Sé que aquesta entrada estava més dedicada als de segon que no pas a nosaltres, però en veure el títol m’he enrecordat d’una fitxa que ens vas donar a principi de curs i que ens preguntava si creiem en la fortuna 🙂
  Molta sort a tothom i bones vacances!

 10. Bubu

  hola Lida!!!

  Aquest any jo pensava que aquesta signatura seria un aburriment i que vindriem a passar l`estona, però veig que nop a sigut així a sigut un any que em apres moltes coses em fet treballs, em vist pelicules molt boniques, i això de comentar el bloc es fantàstic i bueno espero que el any que be ens tornessim a trobar i gracies per tot de veritat.
  i el video esta bé.

  un Peto

  BUBU.

 11. Fiorella

  Hola!!
  Jo crec que aquest viseo ha tingut molt d’èxit. Però aixó ja és pot veure amb els més de mil comentaris. :O
  Com t’he dit m’agradat molt aquesta optativa.
  Però el que em fa més pena es que jo l’any que ve no estaré al cole. Però prometo passar-me per aquí sempre i deixar el meu comentari.

  Tota la meva sort per aquest blog.
  Fio.

 12. mcapella Post author

  Fio, em sap molt de greu que te’n vagis. Has estat una molt bona alumna i et trobaré a faltar. Espero que passis sovint per aquí i els teus comentaris i aportacions seran molt ben rebuts. Moltes gràcies per tot i pel bell record que m’has deixat. Que tinguis molta sort!

 13. Jaume

  Tot buscant informació per fer un blog he topat amb “el fil de les classiques”. És fantàstic segur que tens als alumnes ben atrapats amb un tema que d’entrada els deu semblar un pal. Esteu fent una feina estupenda, felicitats d’un tècnic que està a les antípodes dels clàssics, tot i que el lèxic tècnic està plagat de paraules gregues i llatines.

 14. mcapella Post author

  Moltíssimes gràcies, Jaume, i molt bona sort amb el teu blog. Ja ens faràs saber l’adreça. Per l’institut et trobem a faltar. Fins aviat!

 15. Fiorella

  Lida!
  Clar que seguiré. ESpero trobar una profe com tu. 😉
  Aquest blog serà tot un èxit t’ho dic jo. Cualsevol cosa que necessitis o per algún dubte o algu, que sàpigues que continuarem en contacte.
  A veure si trobes una altre manetes com jo ehh!
  Fio.

 16. Sara

  Quan vaig decidir fer aquesta assignatura no pensava que seria com ha sigut. Si no que seria tipo socials, allò que feiem l’anys passat dels grecs, dels romans.. Però ha sigut divertida, sobre tot quan ens vam disfrassar de deus i deeses, o al montar les casetes aquelles que tan ens costava 🙂 Hem fet coses originals, i sempre miran de passan-s’ho bé!
  un petó

 17. Pingback: El fil de les clàssiques » Blog Archive » Uf, s’ha acabat la selectivitat!

 18. Pingback: El fil de les clàssiques » Blog Archive » In taberna quando sumus

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *