14 thoughts on “Un dia a l’antiga Baetulo (I)

 1. Joan Marc

  He vist un fragment de vídeo i m’ha agradat molt. Ara, però, toca anar a fer nones, que acabo de llegir un grapat de contes mequinensans.

 2. Sara Ochoa

  Margalida, aquest video es molt interesant, a mi al menys m’ha agradat bastant. Es molt divertit i crec que ens ajudara a representar millor la nostra obra, encara que jo sigui una estatua aixo ajuda a representar.
  Crec que el teatre es molt interesant i que es bo anar al teatre de tant en quan, encara que no sempre surts content. La obra aquesta es molt bona i m’hagues agradat anar-hi.
  Segueixo!!=)(=

 3. Marina Royo

  Hola Margalida!
  A classe hem vist tots els videos (menys l’últim que no ens va donar temps), i m’ha semblat molt interessant la manera com vivien en aquells temps, la manera de actuar els amos i els esclaus, i bàsicament tota la seva rutina diària. Però realment el que em va sorprendre més, van ser les vestimentes, les diferències de la manera de vestir entre els esclaus i els amos; els esclaus vestits amb una simple túnica bàsica feta de la tela més dolenta,sense cap joia, ni perfum i cap pentinat especial. En canvi, la mestressa portava una ‘stola’, i complementada amb un pentinat refinat, perfums i joies.
  Això ens servirà molt per saber com vestir-nos per a la nostra obra!

  Segueixo comentant, Margalida!
  Vale!

 4. Oriol Moreno

  La part de l’obre teatral que hi surt en aquests fragments està molt i molt bé. Com ja saps sóc un gran fan del teatre i m’encanten les obres teatrals. La noia fa un paper molt i molt divertit, però una mica tontet. jajajaj. La senyora es una mica repelent i repipi. I el senyor està… és molt voluminòs. JAJAJAJA. Doncs segueix-ho en les altres dos parts..

  Vale.. fins ara..

 5. Coral

  Ave Margalida!

  La obra que ens has ensenyat en ayuda molt en la obra que farem. Els vetits, les expresions, els gestos , la roba, el complements i les cases en els que hi vivien, i els gustos de cada romà.
  Els home sempre estaban a la seva “gloria” per que es pensaban que els reis de tota la cuitat, sabem que era els amos de la seva casa pero no de la seva ciutat…les dones eran massa cregues en aquella epoca i sobretot las señoras de la casa era massa presumides.
  EL una bona solució per la nostre obra. ´

  Graciés per ensenyar el video.

 6. Verónica Vega

  Molt bons els vídeos! Mostren com era la vida dels senyors i dels esclaus a l’antiga Baetulo. Pel que he vist es força fidel als costums que hem estudiat que teneien aquesta gent: anar al teatre, a les termes, les feines que feien les esclaves,etc…
  Aquestes representacion ajuden a imaginar com era la vida de les diferents persones d’aquella época.

 7. Sara Perez

  Ohh! Estan molt bé els videos ehh Gali!! Esta molt bé veure com era Badalona en el temps dels Romans!!Vull dir millor representat que l’altre dia!!

 8. Camila Pérez

  Salve!
  Margalida sincerament penso que aquest video ens ha ajudat a tots a l’hora de representar l’obra, ja que ens podem arribar a ficar en la pell de gent que fa moltíssims segles que han mort. Arriva a ser extraordinari l’efecte que poden causar unes imatges que expliquen tan bé la vida que teníen els romans. Penso que és un vídeo molt complert ja que podem observar no només com vivia un tipus d romà, sino que els podem observar a tots tinguin l’importància o l’estatus que tinguin.
  Estic segura de que l’obra ens sortirà molt bé.

 9. Pol Nobrega

  Jajaja està molt bé aquest vídeo!!! a l’excursio veurem alguna cosa així?. És bastant entretingut i els actors actuen bastant bé! la noia m’ha semblat simpàtica!

  Vale!!!!!!!

  :):):):)

 10. Edgar Delgado

  Bon video, es entretingut i interessant i a sobre s’expliquen les costums i aprens paraules noves, però no m’ha agradat tant la dona que actua.

 11. Joël Beltrán

  La primera noia ho fa realment bé. S’ha ficat molt en la pell del seu personatge i ens transmet tot el que vol transmetre i més.
  El Pol diu que ho vol fer. A veure com ho fa!!

 12. Pingback: Aracne fila i fila » Blog Archive » Converses amb Pepita Padrós, l’arqueòloga de Bètulo

 13. Pingback: El Fil de les Clàssiques » Blog Archive » El passat romà de Bètulo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *