12 thoughts on “Ego sum…

 1. Marta Cava

  Apa, això és l’August de Prima Porta no? El vem estudiar al primer trimestre d’història de l’art i ens entra a la sele…

  Fins demà!

 2. Sara Perez

  M’imaginava que seria algun rei, emperador o algú així romà però no sabia qui.Ja he vist que la Marta sí que ho sabia. Així que no et puc dir res mes de nou!! Fins demaa

 3. Joana

  Com que ens vas dir que havíem de traduir i això és una frase interrogativa i n’hem fet poques i a més la Marta Cava ja ha encertat la solució aquí va la pregunta:
  Hola!! quin és el meu nom, amics i amigues?

 4. mcapella Post author

  Potser, Sara, hauríem de demanar a la Marta, a la Joana o a qui vulgui que ens deixi aquí unes ratlles sobre l’August de Prima Porta i alhora els anirà bé per començar a fer repàs per les PAU. Vosaltres, Sara, ho treballareu el curs vinent a història de l’art.

 5. mcapella Post author

  Així m’agrada, Joana, cal traduir tot el que es presenta tal com els nens quan aprenen a llegir en català ho intenten desxifrar tot.Poca broma, que els funciona molt bé.

 6. Alicia Garcia

  La pregunta ja la dit la Joana i tots sabem que és l’August de Prima Porta, concretament es veu la seva cuirassa, on surten reflexades les batalles de la Gàl·lia i Espanya, pot ser?

 7. Alba

  Jo no faig història de l’art però ja va bé que elles es facin perquè així també aprenc algo. Ara quan vegi aquesta escultura o una foto sabre que és August de Prima Porta !!

 8. Rafa

  Es l’August de Prima porta i a la cuirassa hi han representades dues batalles a més aquesta estatua idealitza a August i el fa perdurar durant tota la eternitat

 9. Sara Ochoa

  Margalida, nose qui era aquest personatge pero ara si! he llegit els comentaris i m’he enterat!=) es que si es llegeixi s’apren molt no?
  Donç jo dic qui es. es Agust de Prima porta. =D
  Adéu!

 10. Oriol Moreno

  Me quoque neco…. jajajajj estavem amb allò… ajaj

  doncs que a mi em sona que era AUGUST… a part de que ho he llegit perque se una miqueta de això.. pel meu germà que es una mica,…pesadet.. ajajj

  KUIDAT

  PYRAMUS

 11. nuriayela12

  Salvete!

  N’estic segura, és l’August de Prima Porta! Aquesta és una estàtua de Cèsar August que va ser descoberta el 20 d’abril de 1863 a la vil·la de Prima Porta pertanyent a Livia, a la ciutat de Roma.

  Es tracta d’una còpia de marbre de l’estàtua de bronze anterior. Avui dia s’exhibeix al Braccio Nuovo dels Museus Vaticans.
  L’estàtua és una imatge idealitzada d’August que es basa en el Dorífor de Policlet del segle V aC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *