De vacances: illes gregues

Paros:[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/QolE8CA-MQs" width="425" height="350" wmode="transparent" /] 

Santorini, l'antiga Tera:[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/mx4PeQIqDX4" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

 Cercira o Corcira, l'actual Corfú:[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/HfA5uECcLfI" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

12 thoughts on “De vacances: illes gregues

 1. Bouchra

  Aquesta mena de fotografies, em recorden el documental que ens vas passar sobre Grècia a principi de curs. Recordo que era un país en què el 75% de territori, si no recordo malament, era muntanyós i que tenia moltíssimes illes. Ah! una altra cosa la música del tercer vídeo em sona a música turca, no?

 2. mcapella Post author

  Recorda, Bouchra, que Grècia va estar sota el poder turc. Segur, però, que és la del tercer vídeo?

 3. andrea gonzalez

  Hei gali! a mi la fotografia m’agrada moltíssim, i trobo que les fotos d’aquests videos estan molt logrades, m’agrada el contrats de colors, les formes, trobo que veure fotografia en vídeo és una bona forma de fer-ho.

 4. Marc

  Gali amiga meva! quin luxe viure el mediterrani eh! es preciós, m’agrada molt, espero que l’any que ve, ens portis, i així donem un passeig en vaixell. =)

 5. andrea garcia

  Es veritat, el Marc ha dit una cosa amb molt de SENTIT haha, porte’ns l’any que bé a Grècia no??
  És un viatge que m’agradaria fer, el tinc pendent.
  Sempre ha sigut un dels meus “somins” desde petiteta, veure el partenó. La meva germana m’ha inculcat la seva “passió” per l’art:D!

  Mua!

 6. Sara Pérez

  Hola Galii!! m’han agradat molt les fotografies. Des de fa molt de temps he volgut anar a Grecia perque a part de les ruïnes que hi ha son preciosos els paisatges i les platjes que te!! El color de mar es magnific i també m’encanten les casetes blanques com en el típic poblet de pescadors. Totes les illes m’agraden però si tingues que escullir una seria Corfú per les platjes tan maques que té!! Es que a mi aquest color turquesa de l’aigua m’encanta.

 7. Marta Cava

  Les illes que més m’han agradat han estat Santorini i Paros, són molt xules!

 8. andrea gonzalez

  a les illes gregues jo voto per anar-hi de fi de curs, o a grecia o a roma..no sé jo o comento com algu a tenir en compte, les meves amigues no els i apassiona la idea d’anar en aquestes illes per els preus però an trobat una gran oferta i anirem a una altra illa que a tu Gali t’haurà de sonar, menorca:D

 9. Verónica Vega

  M’han encantat les imatges, són uns llocs molt bonics!! A més a mi m’encanta viatjar i uns dels llocs on m’encantaria anar és Grècia, m’encanten els seus paisatges i tot el que ha quedat de l’antic món grec.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *