Linné i la taxonomia botànica

linne.gif 

El segle XVII Carl Von Linné va classificar els éssers vius coneguts, amb dos noms en llatí per tal d’evitar les confusions. El programa el medi ambient de televisió de Catalunya ens ho recorda a Ja són 300 anys de noms científics.

Edu3.cat

8 thoughts on “Linné i la taxonomia botànica

 1. andrea gonzalez

  El reportatge està bé…però esquè em fan una gràcia les perruques que es portaven en aquella època xD
  Cuan vaig estar a Versalles vaig riure tan:)
  dW!

 2. Luciana

  Margalida!

  Aquí tenim, una altra prova. El llatí no és un llengua morta, continua sent important a la nostra vida!
  M’ha semblat molt interessant, que els científics utilitzin aquest mètode antic, però a la vegada molt precís; ja que amb una sola paraula saben de quina planta estan parlant.

  Att.

  Luciana!

 3. Camila Pérez

  Hola Margalida!!
  He mirat el video i m’ha fet enrecordar al meu cunyat, que va estudiar Forestals i sempre que jo dic el nom popular de les plantes hem diu com es diuen de veritat i sempre són noms que provenen del llatí i que per tant em sonen molt extranys. Ar puc entendre el perquè d’aquest orígen.

  Gràcies!!

  ***Per cert, tinc fet el treball però demà al matí els de 4rt ens anem d’excursió, per tant no te’l podré donar fins a la tarda, ho sento. Si vols deixa’m el teu correu i ja te l’envio a tu.

  Camila.

 4. Oriol

  Hola Margalida.. que consti que m’he passat.. sóc l’únic que ho ha fet.. jiji.. tard.. però.. jijiji..

  Que vagi be.. petons

 5. Pingback: La boca dels estomes | L'univers clàssic dels nostres mots

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *