Clàssics a l’escola MMXVIII aD. I ja en són 3!

Tercera edició del projecte Clàssics a l’escola i primera com a part del Servei comunitari dels clàssics de 4t. L’alumnat de Cultura clàssica de 4t va tornar a demostrar, com als cursos 16-17 i 17-18, que és capaç de gestionar amb èxit els seus tallers adreçats a l’alumnat de 5è.
Efectivament, l’any passat van quedar tan encantats dels nostres joves que al final de la tarda no volien deixar-los anar! El professorat que havia de tancar l’aula va tenir problemes per treure els nens i nenes que envoltaven els joves de l’Albéniz.
Nois i noies de Cultura clàssica 19-20, teniu el llistó molt alt. Esteu preparats? Mireu aquest muntatge i digueu què us veieu fent, perquè els tallers són vostres i hi haureu de deixar la vostra petjada.

15 thoughts on “Clàssics a l’escola MMXVIII aD. I ja en són 3!

 1. Marti i Clara

  Hem vist els videos de tots els anys i ens ha semblat molt interesant i les activitats molt xules i entretenides, estem esperant a que arribi el dia. Nosaltres ens veiem explicant i preparant les activitats ja que pensem que les taques son divertides.

  Reply
 2. Lian i Laia

  El video ens ha semblat molt interesant, i ens ha agradat la idea. Nosaltres ens veiem explicant les coses de cultura classica als nens i nenes de 5è de primaria.

  Reply
 3. Nerea Aguilera i María Martín

  Ens ha agradat molt, creiem que podria ser una activitat entretinguda e interessant per realitzar.
  Pensem que podriem fer-ho igual de bé que els nostres companys de els anys anteriors.
  El taller de la tinta i de la cera ens ha donat curiositat, i per això voldriem participar en aquets tallers.

  Reply
 4. hector fernandez i maria martinez

  El vídeo ha estat força bé, les activitats són totes molt elaborades i divertides, crec que seria una bona experiència participar amb els nens i passar-ho bé.
  Però també em pensat en una altra activitat que seria divertida i entretinguda pels nens . L’activitat seria una mini obra de teatre o un vídeo curt sobre algun mite o fet històric i després fer preguntes orals i comentar-les entre tots.

  Reply
 5. Daniela Soler i Marc Escolar

  Ha sigut un molt bon treball per part dels nostres companys, ens ha agradat molt i tenim moltes ganes de participar i ensenyar coses noves als nens de 5è. Espero que aquest vídeo i els seus consells ens ajudin a fer una bona tasca i que puguem fer que els nens s’ho passin molt bé també.

  Reply
 6. Nerea

  Realment es una experiència que no es pot viure dues vegades, gràcies als darrers companys, aquells nens van poder aprendre i viure noves situacions. A mi sincerament ho veig díficil perquè em costa molt parlar amb desconeguts, però crec que puc aprendre d’ells més que ells de mi. El format del video ha estat molt sencill encara que ha estat tot molt bé explicat.

  Reply
 7. Dayanna Guarnizo i Judith López

  Salve!
  Som les alumnes de cultura clàssica de 4t i aquesta activitat ens sembla una experiència molt divertida ja que podem apendre tots i alhora passar-ho bé amb els nens de l’Escola Búfala.
  L’activitat que més ens ha agradat ha sigut la d’escriure en grec perquè hi posaven interés.
  Tenim ganes de participar-hi aquest any!

  Reply
 8. Sergi Peña

  Per lo que han dit els companys del any passat es una bona experiencia perque t’ho passes be i a sobre ajudes als nens més petits apendre el que feien els grecs i romans fa un munt d’anys i penso que sera una bona expèriencia perque ho passarem be jo crec que puc ajudar més en les activitats de fora.

  Reply
 9. Elia

  M’ha semblat un video molt interesant, les activitats han estat divertides.
  M’agradaria viure aquesta experiencia i aixi compartir moments amb nens mes petits que no conec per ensenyar-lis noves coses que no sabien i sobretot per pasar-lo molt be!

  Reply
 10. Lucía Cabrera

  Salve!
  Sóc alumna de cultura clàssica de 4t, i aquesta activitat m’ha semblat interessant, perquè així els nens i nenes de 5è, poden conèixer jocs i/o tallers nous i diferents. Espero que aquest any s’ho passin molt bé amb nosaltres, jo de segur que si!

  Reply
 11. Arnau López Bilbeny

  El video m´ha semblat molt bonic, i amb molt bona intenció.
  El fet de voler patentar el que s´està fent a una aula de 4 ESO a els nens i nenes mes petits d´altres escoles a traves de jocs i activitats es molt bona idea ja que ensenya divertint.

  Reply
 12. Iker Rueda

  El vídeo ha estat força bé, les activitats són totes molt elaborades i divertides,estic esperant a que arribi el dia. Espero que els seus consells m’ajudin a fer una bona tasca i que pugui fer que els nens s’ho passin molt bé també.

  Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *