Capçalera

Salvete internautae!

Voleu saber com hem fet  la imatge de capçalera?

Banner CC4

Primer hem situat un temple al mig, que simbolitza la matèria de Cultura clàssica, i a les bandes hem posat les divinitats, déus i deesses grecs, concretament tres a cada banda.

 • Hèstia: deessa del foc
 • Afrodita: deessa de l’amor.
 • Posidó: déu del mar.
 • Zeus: déu del cel
 • Atena: deessa de la guerra.
 • Hermes: déu missatger

Pel que fa als dos mots del text,  els hem repartit a banda i banda cadascun en un nivell diferent per garantir l’equilibri entre les divinitats i el títol.

I com a fons hem escollit el terra d’un temple grec per trobar un equilibri i harmonia entre els elements que hi ha a la imatge.

L’autor, el David Àlvarez del 4C1, ha optat, des d’un punt de vista tècnic, pel programa photoshop .

Això és tot, internautes.

Maria Sorribes Sánchez 4B2

8 thoughts on “Capçalera

 1. Mireia Franco

  Salvete omnes!

  Primer m’agradaria comentar-vos que m’ha encantat la capçalera, m’ha cridat molt l’atenció només entrar al vostre blogg, està genial nois!
  M’ha semblat molt interessant el fet del temple per indicar la cultura clàssica ja que nosaltres els alumnes de llatí cal dir que estudiant Bàrcino, la Barcelona romana vam estudiar el temple d’August i a mi m’ha recordat a aquest temple que també vam visitar les seves restes, també m’ha semblat interessant que hagueu posat el nom en dos parts, dos nivells per garantir l’equilibri entre aquestes divinitats i el títol, però tinc una pregunta per a vosaltres… Per que heu escollit aquestes divinitats per a la capçalera? Ens ho podríeu explicar per favor? ”Gratias plurimas”.

  Vale!
  David ets increïble amb el ”photoshop” t’ha quedat de 10, felicitats!!.

  Reply
  1. Teresa Devesa i Monclús Post author

   Has encertat la nota que vaig posar al David, Mireia. Ara veig que no em vaig equivocar…
   Ja veieu, noies, que el David ha fet el seguiment de l’article i ha respost els vostres comentaris.

   Reply
 2. Ainhoa Fernández

  Salvete!
  En la meva opinió penso que aquesta capçalera està força aconseguida i que representa molt bé l’optativa de cultura clàssica.
  L’únic ”defecte” que li veig és el temple, em sembla massa real en contrast amb el títol i els personatges que hi ha, però si la intenció era que el temple destaqués més, ho heu aconseguit.
  En conclusió, m’ha agradat força, molt bon treball i molt ven explicat el perquè de tots els detalls!

  Reply
 3. David Álvarez

  Estic content que us hagi agradat la capçalera.
  Contestant a la pregunta: ”Per que heu escollit aquestes divinitats per a la capçalera?”.
  He escollit aquest sis Déus i Deesses perqué considero que són uns dels més importants i normalment coneguts per la gent que no sap molt de mitología i així tothom se sent més còmode.
  Per una altra part el temple és més real per que aìxí destaqui més com ha dit l’Ainhoa Fernández i no quedi tot d’un mateix estil i així en conjunt es destaquen les diferents parts de la capçalera.

  Valete!

  Reply
 4. Noemí Rodríguez

  M’ha agradat molt aquesta capçalera perquè descriu molt bé aquesta optativa, també m’ha semblat molt interessant que estiguessin els déus a la capçalera i que després es digui els seus noms i de que són déus. Jo deixaria aquesta capçalera també per a aquest any, perquè està molt currada i no canviaria res. Felicitats David està molt ben feta.

  Reply
 5. Oscar Rodriguez

  Salve!
  Jo crec que esta molt bè la capçelera i representa molt bé el que hi ha en aquest blog. crec que el que podria afegoir un enllaç a una pagina que informès sobre el que va la portada

  Reply
 6. Laia Torres

  Salve! M’agrada molt la web en general però penso que la capçalera és molt correcta per aquesta web, a més penso que hi ha afegit tot el que ha d’haver.

  Reply
 7. Clara i Marti

  Salve!
  Aquesta capçalera ens sembla molt divertida i molt representativa, ja que, al mig del dibuix hi ha un temple que representa molt la materia de cultura clàssica, i a les hi ha uns dibuixos de déus i deesses grecs, concretament tres a cada banda. Ens sembla molt bona idea i per aquets motius no la cambiariem.

  Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *