Logo

Salvete! 

Voleu saber com hem fet el logo?

logo

Primer vam dibuixar a mà el temple i una muntanya petita amb un camí, que simbolitza el recorregut que porta a l’Olimp, la casa dels déus, i a continuació, al costat esquerre del logo vam escriure el nom del bloc, “Clàssics arreu”, amb una lletra que semblés antiga. Després vam escanejar aquest dibuix i amb ajuda de photoshop el vam retocar. I per acabar, vam agafar unes sanefes gregues per emmarcar el logo. En vam fer fet dos models, un en blanc i negre i l’altre amb fons de paper cremat perquè sembli antic i repassat amb negre. Per últim entre tots vam votar per un dels dos i finalment ens hem quedat amb el segon, perquè queda millor i sembla que estigui fet en un paper antic.

mg

Els autors del logo, l’Arnau Luque i l’Albert Núñez del 4C1, en aquest dibuix han simbolitzat que nosaltres mirem cap als déus i aquest és el camí que ens porta cap a casa, que seria aquest temple que està amunt de la muntanya, que simbolitza l’Olimp, la perfecció.

Això també té relació amb la frase que apareix en la nostra foto d’equip: Omnes viae ad classicum mundum ducunt (“Tots els camins porten al món clàssic”), igual que aquest camí porta a l’Olimp.

Això és tot, internautes.

 Rafael Cantarero   4B1

5 thoughts on “Logo

 1. Arnau Saumell Gasull

  Salve!
  Des del meu punt de vista el logo esta molt treballat i és molt creatiu. Jo el que faria seria posar un logo que tingui animació, quedaria molt bé.

  Reply
 2. Marti i Clara

  Salve!
  Desde el nostre punt de vista el logo te uns colors molt apagats encara que es molt creatiu i dona a entendre la epoca en la que es situa.

  Reply
 3. Sergi Peña Burgos

  Aquest logo representa els antics segles pero jo crec que s’hauria de millorar perque tindria que haver una imatge més viva amb colors atractius.

  Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *