Video promocional

Introducció

Aquest vídeo, confeccionat pel Jhon i el Claudi és la clara representació del nostre bloc i explica el perquè de l’estudi del món Clàssic i les seves característiques. Preguntes com Què és el món Greco-romà? o Quin és l’origen de les nostres llengües? són respostes en aquest vídeo.

[vimeo width=”500″ height=”400″]https://vimeo.com/193545335[/vimeo]

Com s’ha fet?

Els programes utilitzats han estat, en primer lloc, l’Audacity, per gravar les veus i editar el seu so (posar les veus una mica elevades, però no en excés ja que sonaria distorsionada la veu). El segon programa va ser el Word, on van escriure el text que havien de narrar en el vídeo. El tercer i últim programa utilitzat va ser l’Imovie, que serveix per crear i editar vídeos com el de la presentació. Aquest vídeo està format per un conjunt de fotografies relacionades amb el món clàssic que apareixen de fons mentre que un narrador va exposant la informació sobre el tema tractat (en aquest cas en Jhon i el Claudi). Perquè el vídeo arribi a tots els públics vam decidir posar subtítols, de manera que no tapessin les imatges i no molestessin massa, el problema va ser que tenen un moviment horitzontal i poden arribar a ser una mica atabaladors. 

Apartats de la presentació

-Primer comença parlant sobre “Què és el món Greco-romà” i quina és l’etimologia del terme. Per continuar expliquen el perquè del nostre estudi del món clàssic, i esmenten les dues cultures que hem estudiat, la grega i la romana.

-Després parlen de la llengua, més concretament del Llatí i les diverses llengües que en sorgeixen, és a dir, de les llengües romàniques, el castellà. S’explica què són les expressions llatines i es posa com exemple la clàssica expressió Mens sana in corpore sano, que significa “Ment sana en un cos sa”.

-Per acabar es parla dels esports que ens han deixat els grecs, (Quan es feien, On el feien i el més important, el per què feien aquests esports.

Conclusió

Aquest vídeo promocional en ajuda a explicar per què ens endinsem dintre del món clàssic i ens recorda que es fonamental saber una mica de la cultura clàssica. A més ens dóna d’informació en relació a la Cultura clàssica.

Això és tot internautes, fins després! o millor dit ad proximum!

Albert Núñez Campos 4C1

2 thoughts on “Video promocional

 1. Guangzhen Ye

  Aquest vídeo està bastant bé, però crec que hi ha alguns errors, per exemple quan narra les lletres passen massa ràpides i això fa que no hi hagi temps suficient per poder llegir amb calma o quan la música s’escolta massa alt de fons.
  Una aplicació que jo faig servir per editar videos es diu FILMORA que jo crec que va força bé.
  Aqui us deixo l’enllaç de la pàgina web:

  https://filmora.wondershare.es/editor-de-video/ad-filmora.html?gclid=EAIaIQobChMIx4nZysPI1gIVbLXtCh26wwiPEAAYASAAEgLHpfD_BwE

  Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *