Ludifiquem amb kahoot LLPSI

Ara que tothom (aquest cap de setmana a Edcamp Mataró) parla de gamificar l’educació, tot i que més aviat caldria dir ludificar (del llatí lūdus “joc”) , fa temps que a classe de llatí els alumnes resolen els pensa C amb Kahoot i després tots plegats hi juguem (amb l’ordinador o amb el mòbil). És una manera molt divertida, competitiva i alhora molt productiva de fixar i avaluar (es poden baixar les graelles) el coneixement i de veure en què ens equivoquem, què cal reforçar, ampliar… Errandō discitur!

Ens faltava el pensum C del Capitulum septimum de Lingua Latina per se illustrata. Ecce!

capitulumseptimum

Hi juguem?

Trobareu tots els nostres kahoots de LLPSI aquí.

N.B.: Si hi trobeu errors, no dubteu en fer-nos arribar l’errada, així com possibles idees per millorar-los. Moltes gràcies a la bestreta.

3 thoughts on “Ludifiquem amb kahoot LLPSI

 1. Arnau Torres Nadal

  Salve!
  Jo sempre penso que hi ha molts professors que haurien d’actualitzar-se però no és el cas de la professora de les assignatures de llatí i de grec ja que gràcies als kahoots podem respondre qüestionaris sobre les lliçons que ens han ensenyat d’una forma més divertida i lúdica.

 2. Álvaro

  Gracias por compartirlos!
  Y a ver si entre todos conseguimos que triunfe la palabra “Ludificación” en vez del anglicismo absurdo que suena por ahí…
  Ojalá!
  game over!
  Saúdos!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *