“El pas del temps”, un projecte de Llatí i Visual i Plàstica

Després d’haver fet una lectura dels textos llatins referents al pas del temps, els alumnes de Visual i Plàstica de la Montse Bolaño han fet les seves performances sobre el pas del temps.

Aquí podeu visionar la de la Carla, alumna de Llatí i de Visual i Plàstica de Carles Juvé sobre el pas del temps en la moda.

Ens hem tornat a trobar (dijous 14 d’abril) i a compartir les seves reflexions, que ens han regalat en una etiqueta-punt de llibre ja que Verba volant scripta manent i nosaltres els hem convidat al Recital Carpe diem, la millor manera d’aprofitar el temps que s’esmuny!.

N.B.: Gràcies als dos vídeos de l’alumna de 4t de Llatí, Alba Zarcos podrem retenir l’instant d’aquestes dues trobades!

16 thoughts on ““El pas del temps”, un projecte de Llatí i Visual i Plàstica

 1. Miguel Ángel Valdivieso

  Bonum diem!
  Em va semblar una activitat molt interessant. Vam poder passar una estona amb els nostres amics de plàstica i vam poder veure els seus treballs. Les meves performances preferides són les de dues amigues meves: la de la Carla Gatell de 4t E i la de l’Antonella Cerdà de 4tD i l’Emma Margüenda de 4t E. Les vaig trobar molt originals totes dues.
  Crec que és una activitat que s’hauria de repetir. Sempre està molt bé fer activitats fora de la normalitat!

 2. Marta Roman

  M’ha semblat personalment molt guai el fet de fer activitats amb els alumnes de visual i plàstica! Ho repetiria una altre vegada! La performance que més em va agradar va ser la de l’alumne Berta Grandia, on surtia com anava creixent des que va neixer fins ara! Amb aquets activitat em va quedar clar que el temps s’ens escapa i que s’ha d’aprofitar.

 3. Anna Bagaria

  Bonum diem!
  Compartir dues vegades classe amb els nostres companys de visual i plàstica m’ha semblat una experiència molt divertida i interessant a la vegada. Compartim el que sabem i aprenem els uns dels altres. És clar que repetiria l’experiència moltes vegades ja que ens ho passem molt bé.
  Vale!

 4. Laura

  Ave!
  M’ha agradat moltíssim compartir dues classes amb els alumnes de visual i plàstica, ja que nosaltres ensenyem el que sabem de llatí, i ells ens ensenyen el que aprenen a visual i plàstica.
  Totes les performances m’han agradat molt, totes ens feien entendre que el temps passa i les coses canvien.
  No m’importaria repetir aquestes trobades!
  Vale!

 5. Ariadna

  Ave!
  Una de les coses que més m’agraden de llatí és que fem classes variedes i com en aquest cas, classes colaboratives amb la gent de plàstica. Aquestes activitats les trobo molt divertides i interessants , i m’agradari fer moltes més d’activitats d’aquestes.
  Vale!!

 6. Yasmina Groult

  Bonumdiem!
  Ha sigut una activitat molt divertida!
  M’ha agradat molt anar a veure les performance dels nostres companys de plastica, les performace que més em van agradar van ser la de la Berta Grandia, la de la Carla Gatell de i la de l’Antonella Cerdà i l’Emma Margüenda . s’hauria de tornar a repetir!
  Vale!

 7. Raquel Bernad

  Salve!
  Compartir classe amb els nostres companys de plàstica m’ha semblat una experiència molt divertida i entretinguda. Compartim el que sabem i aprenem de los coses que saben els altres. Està clarissim que tornaria a repetir l’experiència.
  Vale!

 8. Soukaina

  M’ha semblat personalment molt divertir compartir dues vegades amb els alumnes de visual i plàstica!!
  La performance que més em va agradar va ser la de l’alumne Berta Grandia i Emma Margüenda, M’ agradaria tornar a fer una activitat seblant.

 9. ISRA

  Bonum Diem!
  Va ser una activitat bastant interesant encara que jo vaig estar una mica malalta vaig poder gaudir de les frases dels nostres companys de plastica.
  Si he de ser sincera la que més hem va agradar vas ser la de la Antonella y la Emma.
  Vale.

 10. Maryama

  Bonum diem!

  Compartir la classe amb els nostres companys de visual i plastica em va agradar molt va ser un classe entretinguda i interessant, em van agradar molt les performances que van fer tots els companys perquè em va semblar que el objectiu que era que tot canvia i el temps passa el van aconseguir. M’agradaria tornar a fer una activitat com aquella.

  Salve!

 11. Leila Díaz Chiheb

  Bonum Diem

  M’ha agradat molt fer aquesta activitat amb persones d’altres optatives, en aquest cas l’optativa de plàstica.
  La classe va ser molt divertida i entretinguda, em feia vergonya que hem gravesin, però alfinal va estar bé.
  La perfomance que més hem va agradar va ser la de l’Antonella de 4t D, ja que m’agradava veure com anaven canviant els color.
  Crec que aquesta activitat s’hauria de tornar a repetir, ja que jo m’ho vaig pasar molt bé i aportes coses noves interesants.

  Salve

 12. Sanae Anzaoui

  Ave!1
  M’ha agradat molt anar a veure les performance dels nostres companys de plastica Aquestes activitats les trobo molt divertides i interessants , i m’agradari fer moltes més d’activitats d’aquestes.
  Vale!!

 13. Lua Gallen Izquierdo

  Bonum DIem!
  EN aquest projecte jo he participat des de les dos bandes. Des de la banda de llatí es una experiencia que em va agradar molt i el fet de llegir conjuntament frases en llatí esperansadores, t’anima. De la banda de plàstica es un projecte molt interesnta t’adones de que la mes minima cosa pot canviar en un instant, i que ara mateix hi ha mil coses canviant i ni ens adonem.
  Salve!

 14. Jennifer

  Salve!
  Personalment, em va semblar una activitat molt entretinguda ja que nosaltres ensenyem el que sabem de llatí, i ells ens ensenyen el que aprenen a visual i plàstica . Vam poder passar una estona amb els companys de plàstica i vam veure les seves performance sobre ‘El pas del temps’, que per cert, van ser molt bones totes! Estaria molt bé fer més activitats com aquesta.
  Vale.

 15. Carmen Parra

  Bonum Diem
  Aquesta activitat va estar molt divertida, poder compartir feines amb altres classes ho trobo interessant per veure en que hem pogut ajudar i com han fet servir el que els hi vam donar. M’agradaria que es continui fent activitats així.

 16. Alba Zarcos

  Bonum Diem!
  Una activitat molt interasant i divertida, el fet de fer activitats amb altres classes per aprendre està molt bé. Ho tornaria a repetir una altra vegada, la perfomance que més em va agradar va ser la de la Berta Grandia i l’Emma Pastor ja que era molt maca i on més es veia el canvi.
  Amb aquesta activitat podem veure clarament, que el temps passa i no torna enrera, hem de viure cada moment al màxim i gaudir de la vida i aprofitar molt, que mai saps quan s’acabarà.
  Molt bona activitat, espero que es repeteixi.
  Ave!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *