El nostre horari en llatí!

Un nou curs i un nou horari! Enguany els alumnes de llatí de 4t també l’han fet, seguint la tradició, en llatí! Alguns han seguit el model, però d’altres com la Carla, motu proprio, ens han regalat aquesta meravella que tenim penjada a l’aula!

horarium

Placetne vobis horarium Latine? El voleu compartir hic et nunc amb nosaltres?

28 thoughts on “El nostre horari en llatí!

 1. Alba Zarcos

  Aquesta activitat a estat bé fer-la perquè mai havia fet res en llatí i per començar doncs a estat divertit.
  Em va costar una mica penjar-ho perquè va ser un “lio”, però tot molt bé en general.
  I ara ja se escriure els dies de la setmana i algunes asignatures en llatí!!

 2. Marta Roman

  M’ha agradat molt poder fer un horari en llatí però m’ha costat bastant ja que no en sé molt encara. He après coses noves, paraules del català, del castellà i del anglès que provenien del llatí, i gràcies a aquest horari ara m’he après de memoria que planeta correspon a cada dia de la setmana.
  Poc a poc vaig tenint una mica més de cultura.

 3. Anna Bagaria

  Fer l’horari en llatí m’ha semblat molt entretingut i m’ha ajudat a conèixer una mica més paraules noves i a saber que moltes de les paraules ja siguin en català, en castellà o inclós en anglès, provenen del llatí.

 4. Aroa

  M’ha agradat fer aquest horari perquè ha sigut entretingut i tambè per estar coneixent una altra llengua.

 5. Jennifer Alcocer

  Fer aquest horari en llatí m’ha semblat molt interesants perquè ens ha anat bé per tots perquè així aprenem algunes paraules en llatí i fem activitats senzilles i que no porten molt de treball i acabem recordant millor. Jo he après els dies de la setmana i el que signifiquen.

 6. Carla Camara

  A mi m’ha agradat molt fer-ho ja que a mi m’agrada fer aquest tipos de coses manualmet, i ha sigut interesant intentar fer-ho com si fos d’aquella època

 7. Carlos Garcia Paniagua

  M’agradat fer aquest horari perquè he aprés les meves assignatures en llatí, els dies de la setmana…

 8. Aaron Gallegos

  Ha estat bé fer aquest horari ja que he aprés com es diuen les assignatures i els dies de la setmana en llatí.

 9. Pingback: El nostre horari en llatí! | El Fil de l...

 10. Miguel Ángel Valdivieso

  M’ha agradat molt fer aquesta tasca. Sempre m’ha agradat fer horaris, i poder fer un tan decorat amb motius clàssics i en llatí ha sigut molt entretingut per a mi. A més, he aprés els noms de les assignatures que faig en llatí. Una activitat fantàstica! Tinc moltes ganes de aprendre més llatí!
  Adjunto el meu per a que la gent el pugui veure:
  https://docs.google.com/spreadsheets/d/1m0lYQRMNxfJvtiR6m8cClDwAWrzQakkWUsRaQeQFNlI/edit?usp=sharing
  Salve!

 11. Erola Such Tormo

  Salve!
  Ho he trobat molt interesant i original! Ho vaig intentar en el seu moment quan va començar el curs, però no hem va quedar bé i vaig dessistir enseguida, vaig preferir seguir observant com altre gent ho feia en lloc de fer-ho jo!
  Vale

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *