Familia mea

A petició dels alumnes de 4t d’ESO de Llatí, enguany hem tornat a fer, per no perdre la tradició, Familia mea, gens mea. Val més tard que mai i aquí en teniu un tastet:

popplet lqsa

Quina us ha agradat més? Per què? N’hi ha de ben curioses? D’altres ben conegudes?… Qui s’anima a fer Meum carum animal?…

7 thoughts on “Familia mea

 1. Dani

  Ohh quin gran apunt amb uns prezis molt ben treballats! Jo amb els dos anys que portu fent Grec no he fet això per mala sort. Havia d’haver fet també Llatí! El que més m’ha agradat ha sigut “Familia Regis Leonis” de l’Ariadna perquè de petit sempre veia la pelicula de Rey Leon i era la meva preferida, le vista com uns 100 cops jejeje però tots estan molt bé i igual de treballats.

 2. Abril Ramos

  Quina gràcia m’han fet algunes de les famílies, com la dels Picapedra, el Rei Lleó i també la dels personatges Disney relacionats amb els membres de la família!

  Una gran feina per part dels alumnes de 4rt d’ESO.

 3. Noelia Nistal

  Bonum diem!
  S’ha de dir que em va agradar molt fer aquesta tasca perquè, a més de ser educativa i de servir-te de molt per saber mots nous com són ni més ni menys que els de la familia, també es fa divertit pel fet de poder escollir la familia que vulguis i de fer-ho tan creatiu com sàpigues.
  Em va fer il·lusió perquè, com ja sabeu, m’agrada molt la sèries de Game of Thrones i encara més la casa Targaryen, i em va agradar molt veure qui eren tots els familiars d’aquesta familia.
  Dir, també, que han sortit grans families i grans creaccions de tots i que espero que tots s’hagin divertit tan com jo ho he fet!
  Salve!

 4. Boutaina Anza

  Salve !

  Aquesta és una de les tasques que més m’ha divertit durant aquest trimestre ja que aquesta idea de fer prezis amb personatges animats va ser un molt bon mecanisme per aprendre els membres d’una família en llatí. Espero fer més activitats així de fantàstiques en la resta que queda de l’any, però malauradament el curs ja s’acaba aviat.

  Vale..

 5. Laura Redondo

  Una tasca molt divertida de fer relacionada amb la familia, jo vaig posar com a germà a un dels meus millors amics. Ens va permetre coneixer en llatí els components de la familia. Per a mi un dels prezis més divertits va ser el del rei lleó, encara que el meés treballar és el dels dibuixos fets a mà.

 6. Abril Ramos

  Aquests arbres de família mea són molt orginials. Recordo que l’any passat, a quart, ens va tocar fer el mateix, però crec que no van sortir idees com aquestes.

  L’arbre de les princeses Disney és bastant curiós, ja que no és per trascendència, sinó que el que compta és l’ordre en què van apareixer.

  Encara que el que m’agrada més és el de la Naís, penso que és divertit i diferent.

 7. Pingback: Familia mea, gens mea: Familia Iulii | Aracne fila i fila

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *