Auricoma et tres ursi

Després de les vacances de Setmana Santa, a quart de l’ESO reprenem les classes amb nous textos en llatí sense deixar de recordar la feina feta amb Auricoma et tres ursi. Vet aquí un tastet!

Ecce!

[youtube width=”650″ height=”550″]https://youtu.be/8eSiAKxHQMI[/youtube]

Amb el taller de contes il·lustrats d’Una mà de contes de tv3:

Auricoma1

Treball de Valentina V., 4t ESO Llatí opt.3

auricoma Treball de Boutaina, Blanca et Alexia, 4t ESO Llatí opt. 3

liana2lianaaaa1

Liana et Nais me fecerunt

Hem col·laborat a Infinita Fabula III Familia Ursi et Iulia

Ara és l’hora de Minerva et Arachnē!

26 thoughts on “Auricoma et tres ursi

 1. Pingback: Auricoma et tres ursi | El Fil de les Cl&agrave...

 2. Pingback: Auricoma et tres ursi | OPVS CHIRONIS | Scoop.it

 3. Valentina Villanueva

  Salve!
  Ha estat una feina divertida, m’ha portat records de quan era petita i la meva mare em llegia aquest conte per dormir.
  La meva feina de Aracne serà una sorpresa.
  Vale!

 4. Liana Franchesca

  Bonum diem!

  Felicitats pels treballs, perquè realment estan molt ben fets, heu fet coses de molta originalitat. La Nais i jo hem fet un llibret que esta a la classe perquè no ha pogut està aquí. La veritat és que fer aquest treball ha estat entretingut, pensar en la idea, i fer-lo, fer els dibuixos sobretot, que no han sigut fàcils de fer, per això felicito als companys que l’han fet, perquè puc afirmar que no és un treball molt fàcil. És un llibre molt bonic que molta gent sabrà quin és, perquè de petit alguna vegada ens l’han llegit, i està molt bé poder-lo llegir en llatí, és una oportunitat d’aprendre nou vocabulari.

  Ara que hem acabat de llegir i traduir Minerva et Arachnē, he de pensar una nova idea per aquest treball amb originalitat, que aniré pensant en què m’inspiro, és un molt bon mite del qual es poden treure moltes idees per treballar i també ens ha ensenyat molt de vocabulari

  Vale!

 5. Mar Gómez

  Bonum diem!
  Vull felicitar a totes les persones que han participat en aquesta feina, han estar uns ”deures” molt divertits. Poder tornar enrrera amb el conte, poder aprendre noves llengues i a sobre que treballar en grup sempre està molt bé.
  L’Aaron, la Laura i jo ens vam encargar de barrejar diferents metodes, vam dibuixar els personatges i després vam fer un montatge amb l’ordinador.
  Ja estic pensant una idea per fer amb Minerva et Arachne.
  Salve!

 6. Blanca L.

  Bonum diem!
  Personalment m’ha agradat molt fer aquest treball i crec que el poder-los fer amb una mà de contes ens ha facilitat la feina. Enhorabona per tots els altres treballs, m’agraden molt.

  Scann_027bis

  Vale!

 7. Les Filles de Mínies

  VIII—IV—MMXV
  Bonum diem!
  Què bons treballs han quedat, al cap i a la fi! Recordo que vam estar molts dies fent el nostre, que si fer la lletra per tal que quedi maca i després fer aquells dibuixos que al final sembla que han quedat bastant bé, no creieu? Aquí deixo la lletra del nostre conte per si voleu fer-li una ullada! https://docs.google.com/document/d/1FcNhtsAV88Rtnr8K_rERYUYVW60p-Iw1IrUj80RDl3g/edit?usp=sharing
  Els treballs dels altres companys, especialment els fets amb l’eina de tv3, és millor del que esperava. No creia que amb aquella eina quedés tan bé!
  I respecte a Minerva i Aracne, nosaltres farem una cançó sobre aquesta historia que podreu veure próximament! Esperem que us agradi!
  Vale!

 8. Laura Redondo

  Salve!

  M,ha agradat molt fer aquesta activitat, era una molt diferent a les que estem acostumats a fer.
  Felicito a tos els meus companys per els treballs que han conseguit fer.
  Els dibuixos em semblen molt graciosos i els que han et montatjes també m’agraden molt.

 9. Mariona Sabanés

  Va ser una activitat que em va anar molt bé per continuar la història. Jo i dues companyes més, l’Abril i la Belén, vàrem col·laborar a Infinita Fabula III Familia Ursi et Iulia i ho vam assolir molt bé.
  Per cert, els treballs realitzats en aquest article estan molt ben fets. Felicitats.

 10. Ariadna Ruiz

  Salve!

  Molt bons treballs, la veritat és que m’han agradat bastant. La llàstima és que alguns dibuixos del programa Una mà de contes no siguin fet per les pròpies persones que fan els treballs.

  Quan ho vaig fer em va resultar una mica avorrit, ja que era molt de text per a traduir, però les classes em van resultar força divertides, ja que la gent va començar a traduir una paraula malament i ens vam començar a riure.

  Finalment jo també en vaig fer de les meves i vaig fer el meu propi conte amb el programa d’una mà de contes. M’hagués agradat força poder fer els dibuixos de la meva pròpia mà, però tenia molta feina i a part em resultaria força difícil de fer-los.

 11. Chaymae Zaouaghi

  Salevee!!
  Felicitats pel treball que veu fer, jo també vaig fer una i és realment divertit, és un conte que tots coneixem i treballar-lo d’aquesta manera ens porta records.

  Bon treball!!
  Valeee!!!

 12. nais

  Felicitats pels treballs, perquè realment estan molt ben fets, heu fet coses de molta originalitat. La Liana i jo hem fet un llibret que esta a la classe perquè no ha pogut està aquí. La veritat és que fer aquest treball ha estat entretingut, pensar en la idea, i fer-lo, fer els dibuixos sobretot, que no han sigut fàcils de fer, per això felicito als companys que l’han fet, perquè puc afirmar que no és un treball molt fàcil. És un llibre molt bonic que molta gent sabrà quin és, perquè de petit alguna vegada ens l’han llegit, i està molt bé poder-lo llegir en llatí, és una oportunitat d’aprendre nou vocabulari.

  Ara que hem acabat de llegir i traduir Minerva et Arachnē, he de pensar una nova idea per aquest treball amb originalitat, que aniré pensant en què m’inspiro, és un molt bon mite del qual es poden treure moltes idees per treballar i també ens ha ensenyat molt de vocabulari

  Vale!

 13. Andrea Gómez

  Salve!
  Molt bons treballs a tots els que han participat! Em semblen uns treballs originals i treballats, també per l’esforç que us ha suposat fer-los, ja que jo no vaig arribar a fer la història al programa Una mà de contes.
  Vale!

 14. Alexia Álvarez Pàmies

  Bonum diem!
  Primer de tot felicitar a tots els meus companys que han aconseguit fer un molt bon treball de una tasca amb uns requisits no gaire facils de dur a terme, tot i així, s’han superat! Enhorabona!
  El meu treball és el que varem fer la Boutaina Anzoui, i la Blanca Lario, ens vam repartir la feina entre les tres, i n’estic molt satisfeta dels resultats!

  Quan vam acabar de llegir i traduir Minerva et Arachne, jo vaig fer un dibuix sobre Aracne que just representa el moment on s’está transforman, i en la imatge es pot veure les potes de aranya i el cos i braços de dona, el meu treball el podeu veure a classe i aviat aquí!
  Vale!

 15. Yasmina Groult

  Bonumdiem!!
  Moltes felicitats per els treballs!! Estan molt ben fets i m’agraden molt, tan com els dibuixos com els Thinkings están molt ben fets.
  Valee

 16. Dani

  Molts bons contes!! Sembla divertit a l’hora de fer-ho i Ruben no hi estic d’acord amb tu de que sigui aburrit auqnue no ho hagi fet jo però si es fa això es per divertir-se i t’ha d’agradar lo que fas. Potser podries haver-hi treballat més, et conec i per vago avegades fas coses senzilles quan pot fer-ho molt millor. 😉 M’agradaria haver fet Llatí a 4rt d’ESO quina llastima.

 17. Rebeca Barroso

  Salve!!

  Fantàstica feina!!! Moltes felicitats als alumnes de 4t pel treball, considero que és una forma molt original i divertida de treballar i a l’hora d’aprendre llatí!!! La veritat que els dibuixos estan molt ben fets, m’agradaria haver fet una feina com aquesta, ja que m’agrada molt dibuixar!

 18. Boutaina Anza

  Salve !

  Felicitacions als meu companys de llatí de 4t eso perquè han fet uns treballs espectaculars. A més, trobo que és una feia molt diferent de les que hem fet anteriorment ja que ens vam divertir molt realitzant-la.
  Els dibuixos estan molt ben fet encara que hi ha alguns bastant graciosos, i els thinglinks també m’han agradat bastant.

  Vale..

 19. Laura Redondo

  Felicitar a tots el meus companys per els seus treballs i especialment al meu grup, que trobo que ens va quedar molt maco. Una tasca on primer vam fer la traducció de l’historia i despres vam representar amb dibuixos o altres formarts.
  Va ser una feina a destacar durant totes les que hem fet durant tot l’any!!

 20. Pingback: Un clàssic amb referents clàssics: els Simpsons | La cinta de Νίκη

 21. Marta Roman

  Bonnum Diem!
  M’ha semblat una activitat molt interessant i molt útil per continuar la història.

 22. Anna Bagaria

  Salve!
  Molt bon treball! Tant els dibuixos com el video m’han agradat molt. Enhorabona.
  Vale!

 23. Leila Díaz Chiheb

  Vale!

  Molt bon apunt, enhorabona per el vostre treball!!

  Ave!

 24. Maryama

  Bonum fiem!

  Un apunt molt interessant m’ha agradat molt, el video i les fotos.

  Salve!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *