Tastet de la inauguració de L’Arqueologia de Premià

El Museu de l’Estampació de Premià de Mar diumenge va inaugurar l’exposició L’Arqueologia de Premià, comissariada per Ramon Coll i Marta Prevosti.  Aquesta mostra  ofereix un recorregut que mostra mil anys de la història més antiga de Premià, des de l’època ibèrica fins a l’antiguitat tardana. Es mostren objectes procedents de les excavacions que s’han anat realitzant en els darrers quaranta anys. La peça estrella és el jaciment romà de Can Ferrerons.

4 thoughts on “Tastet de la inauguració de L’Arqueologia de Premià

 1. viictor Barranco

  Salve Lida!
  Per sort vaig poder assistir-hi a l’exposició, i realment crec que va ser una gran expossició, ja que va ser algo increible poder veure aquelles reliquies, que en la meva vida havia vist…. Se’m va fer una mica llarga, ja que vam haver d’esperar però tot i això l’espera va ser bona!
  Vale!

 2. hadyatcam.16

  Salve!

  La veritat és que m’agües encantat assistir, encara que ja vaig tenir la sort de veure-ho quasi tot amb els meus companys de Llati de 4t d’ESO i vaig fer un treball de recerca relacionat amb aquest gran jaciment.

  Ja era hora que donessin l’oportunitat de conèixer allò que és nostre, i se’ns dubte haure d’anar la pròxima vegada.

  Vale!

 3. Zícora

  Salve!!!.

  La veritat és què m’hauria agradat molt assistir-hi. Per altra banda, crec que és interesantisim que encare, després de tant de temps, es conservin restes tant importants com aquestes.

  Valee.

 4. Camila Arigón

  M’hagués agradat molt anar-hi, en quant tornin a fer una altre exposició hi aniré segur.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *