També hi érem!

“Margalida en Mérida”. Fotografia de Carlos Cabanillas

Gràcies al company de Mèrida Santiago Campos i als companys de CulturaClásica.com podreu compartir un tastet d’una experiència inoblidable: VI Jornadas de culturaclásica.com a Mèrida on vaig presentar Fundamentos léxicos en el aula de clásicas. Francesc, Joël ja us ho vaig dir que havíeu vingut virtualment amb mi! Quina emoció veure com van gaudir els mateixos fills del professor Orberg recentment desaparegut del nostre Colloquium secundum!

3 thoughts on “També hi érem!

  1. Margalida Capellà Soler Post author

    Mèrida entra a la selectivitat de llatí, aquí trobareu unes fotografies magnífiques de Santi Carbonell, el company chironià d’Alcoi que a Mèrida vaig conèixer i que amablement m’ha passat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *