El poble grec i el seu marc geogràfic

Ha arribat l’hora de saber localitzar en un mapa el marc geogràfic del poble grec. Per fer l’exercici 1 pàg. 74 del llibre de text Grec 1 ed. Teide podeu confeccionar-vos el vostre mapa, emplenar un mapa buit o fer tots plegats aquest mapa col·laboratiu en Google maps tot seguint els colors i la tipografia dels companys que ja l’han començat:


Veure El poble grec i el seu marc geogràfic en un mapa més gran

7 thoughts on “El poble grec i el seu marc geogràfic

 1. Margalida Capellà Soler Post author

  En comentari hauríeu de dir QUINS MOTS geogràfics heu localitzat al mapa.

  Manteniu el COLOR dels localitzadors en funció si són illes, regions o ciutats… tal com ho han començat a fer els companys.
  No copieu res d’una altra pàgina. Ho heu de redactar amb les vostres paraules. Podeu posar enllaços i heu d’il·lustrar amb una fotografia vostra o Creative Commons els indrets localitzats.

 2. Teresa Devesa i Monclús

  Nois i noies de Badalona, ja que heu començat a col·laborar amb el google maps, feu cas de les indicacions de la Margalida i repasseu l’ortografia i tipografia del vostre apunt. Penseu que això el poden veure d’arreu del món. Mireu de corregir també el color del “globus”.

 3. Margalida Capellà Soler Post author

  Benvinguts col·laboradors i col·laboradores del nostre Google maps sobre Grècia! Per canviar el globus de color només cal clicar-hi a sobre i triar el mateix color que els companys han triat per les illes o per les regions… (si us fixeu bé també han posat les regions en majúscules). Si teniu més dubtes, podeu utilitzar les rèpliques com a fòrum. Si voleu saber-ne més tenim al nostre bloc Tutorials per blocar bé més informació.

 4. Teresa Devesa i Monclús

  Andrea, Ariadna i Jéssica, reviseu el color i les majúscules i minúscules! Ariadna, corregeix el fragment en què parles de l'”oncle de Zeus”!

 5. Irena

  Hola Lida.
  Com es que les entrades que he fet possa el nom d’una altra persona. He fet Epir,Macedònia,Mikonos,Egina. Beòcia surt el meu no m i no l’he fet.
  Vale

 6. Margalida Capellà Soler Post author

  Irena, el problema és que si entreu en l’entrada d’un altre i editeu encara que no toqueu res surt el nom de l’últim que ha editat. Ja us vaig dir que havíeu de deixar constància en forma de comentari de les entrades que feu i de respectar la feina dels altres. No pateixis ja havia llegit les teves entrades i tens raó.

 7. Laia Muñoz Osorio

  Χαἰρετε!

  He introduït la Porta dels Lleons que es troba a Micenes, és un dels jaciments més importants de la capital de l’època micènica a Grècia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *