Dia d’Internet segura

Què té a veure aquest article, Dia d’Internet segura, amb un bloc d’aula de clàssiques? Doncs, des de El Fil de les Clàssiques ens agrada està connectats amb el món i amb l’actualitat, tot i que tractem temes de fa milers d’anys. Clàssiques i Internet, Clàssiques i blocs, Clàssiques i Moodle, Clàssiques i Google maps… una manera de difondre i d’actualitzar el llatí i el grec i de fer-los útils en aquest món nostre tan canviant, tan diferent cada dia, tan ple de nous perills i obstacles… Aguns de vosaltres m’heu comentat que no podeu treballar des de casa perquè teniu PROHIBIT Internet i jo sempre us responc però, malgrat tots els inconvenients,  hi ha una part educativa, no tot és lúdic i això els pares també ho han d’entendre i potenciar. Avui  10 de febrer, el dia d’Internet segura, vull reivindicar un ús segur i educatiu de la xarxa, per això uns adjunto un manual de nom clàssic  perquè us el llegiu i el compartiu també amb els vostres pares i no caigueu en els perills d’Internet.

Feu un bon ús d’Internet avui i SEMPRE!

P.S.: Per què creieu que des de C.L.I. han posat al manual aquest nom (per cert, de quin nom es tracta?), qui era aquest personatge mitològic, què va fer i per què el van castigar, què té a veure amb el present i la privacitat a Internet, què opines dels perills de la manca de privacitat, quin ús en feu vosaltres, sou conscients del perill que la xarxa pot provocar, bla, bla, bla…?

451px-prometheus_adam_louvre_mr1745.jpg

2 thoughts on “Dia d’Internet segura

  1. Verónica Vega

    Al manual li han posat el nom de “Prometeo”. En la mitologia grega, Prometeu era un tità que va robar el foc als déus de l’Olimp i se’l va donar als homes. Aquest foc significa el progrès de la humanitat. Internet, tambè ha sigut un gran progrès per a la humanitat però sempre que fem un ús segur ja que tot el que pengem ho fem públic.

  2. Joël Beltrán

    Com tot, Internet té una part molt dolenta però també una part molt bona. La llàstima és que molt sovint la part bona és una minoría respecte el costat obscur de la web.
    Hem de fer un bon ús d’Internet i crear espais com El fil de les classiques, Aracne, musicajoeliana.blogspot.com…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *